13 Ocak 2009

[saadet_simdi] RE: [Saadet! Şimdi] ... Tarik Yol'a cevap . Re: MUSTAFA EROL A CEVABEN


   Tarik bey, sanirim biraz genel kultur bilgisine ihtiyaciniz var. Arablar tek bir toplum degildir.Iclerinde, Hristiyan, Durzi, atesperest, ermeni ve daha nice farkli dinlere mensup toplumlardan meydana gelir. Her toplumda oldugu gibi Arab toplumunda da hainler vardir. Nasil bizim Turkiye'de hainler varsa onlarda da var. 80 yil once hainlerin isbirligi sayesinde Osmanli zor duruma dustu orta asyada. Bu demek degildir ki simdiki Filistinte olan bitene sessiz kalalim. Gecmiste bir takim hainler yuzunden bu gun masum muslumanlari savunmayalim mi ? Din ayri is Irk ayri is demissiniz. Ne kadar da fasistce bir dusunce. Toplumlari birlestiren Din faktorudur, irk degil. Yoksa siz de o irkcilardan birimisiniz ?
 
    selamlar...

 

 


Date: Tue, 13 Jan 2009 15:51:14 +0200
Subject: [Saadet! Şimdi] ... Re: MUSTAFA EROL A CEVABEN
From: ahmet.lutfu@gmail.com
To: saadet_simdi@googlegroups.com

Kardeşim Nasıl yani İslam Ayrı Irk işi Ayrı.Osmanlının içinde Batılılarla işbirliği yapan kimseler yok muydu? Ya da İttihat terakkiciler yok muydu ? Jönturkler yok muydu?Ne Bunların içindeki bazı satılmışlar yüzünden tüm bir toplumu aynı kategoride nasıl yargılayabilir misin? Peygamber zamanında nasıl münafık insanlar yahudilerle işbirliği yapıp izzeti başka yerlerde arıyorlarsa: günümüzdede ve ya tarih boyuncada aynı karakterdeki insanlar hep çıkagelecektir.İşte sizin gibiler yüzünden birleşemiyor İslam toplumu.Yok işte onlar bizi arkadan vurdu.Ama burada "biz"den ne kastettiğine bağlı.Evet şu an Ankarada dahil hemen hemen bütün başkentler , İslam Ümmetini Arkadan vuruyor.Allah'ın ayetlerine karşı tuzak kuruyor.Unutma ki : 24.maddesi " Anayasanın temel hükümleri kısmen de olsa dine dayandırılamaz." olan bir anayasaya bağlılık yemini ediyor tüm milletvekilleri.Bu toplumda bu milletvekilerini seçmekle ,"islam ümmetine arkadan vurmuş olmuyor mu? "


2009/1/12, tarik yol <welasir@yahoo.de>:
sayin Erol cok uzun yazmisniz.sanki tamami ile Filistinin avukatlini yapar gibi ve öyle bir yazilarinizda curette türkleri suclu sandelyesine oturtmusunuz.gecmis tarigi herkes biliyor bosuna uzun savunma metinleri yazmayin.Arablarinda ne oldugunu tüm dünya biliyor,sizi anlamiyorum bir toplum gecmiste yaptimiz iyiliklere karsi bizi sirtimizdan hainlikle hancerliyor.sizde bunlara uydurma safsata diyorsunuz ben sizi anlamiyorum neye hizmet ettinizi.bosuna avukatliga soyunmayin gercek olan tarihide bazi yerinde degilmisde siz dogrusunu yazmista herkesin size inanmasini bu bos cerceve yaziyi yazmayin.bakin arab alemine daha evvelsi gün simon perez acikladi t+m dünyaya arablar hammasin yok edilmesini istiyor.bunlar böyke bir toplumdur bunlariaklamaya masum göstermeye calismayin,islam,din ayri,IRK millet ayri.isi duygusal yönden kullanip insanlarin duygularinin berrakligini bozmayin.selamlar








--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.