9 Şubat 2009

(anadoluhaber) AB ve BOP meselesi

AB ve BOP meselesi

İnternet sitelerinde AB ve BOP projeleri hakkında pek çok yorumlar okuyorum.

Bu yorumların genellikle duygusal olarak kaleme alındığını ve bu işlerin aslını araştırmaktan uzaklarda dolaştıkları gördüğümden üzülüyorum.

Sirke sarımsak hesabından ve gelecek tepkilerden çekinildiğinden kimsenin cesaret edip açıkça ifade etmek istemediği içinde bilen ve anlayanların sustuğunu görmek bana acı veriyor. Bazıları AB ye yönelişi yalakalık ve çıkarcılık bazıları satılmışlık bazıları amiyane tabirler ile liboşluk gibi adlar ile yaftalıyorlar. Halbuki şimdi AB karşıtı olanların merkezlerinin aslında bu projenin sahipleri olduğunu ve kendi taraftarlarını halkı AB ye sürmekte karşıt olarak kullanıyor olma ihtimalini hiç düşünmüyorlar.

Halkın AB ye yönelmesi askeri dikta yüzünden artmıştır. Diktayı sürdürmekte kullanılan arkasında askeri destekli brifingli hukukçular diktası sona ererse AB ye de ihtiyaç kalmaz.

Asker başta 28 Şubat edepsizliğinden ve diğer provokasyonlar ile ihtilal hazırlamaktaki girişimlerin den milletimiz den özür dilesin. Egemenlik meclise Hukuk da brifing almak aşağılığına düşmemiş hukukçulara bırakılsın. Demokrasi kendisi kendiliğinden işler ve kimse AB davası gütmez olur. Zaten Ergenekon davalarının başlaması AB ye yönelenlerin sayısını önemli oranda düşürmüştür.

Bu konuda ben 28 Şubat baskılarını uygulayanların aslında halkı AB ağılına sürmek için bu baskılar da aşırı gittiklerini düşünüyorum.

Unutmayınız. NATO Sovyetlerin çöküşünden sonra tehdit algılamasını yani düşman tanımlamasını resmen değiştirmiş ve Komünizm sembolü olan kızıl tehdidi İslam’ın sembolü olarak kullandıkları yeşil tehdide yeni düşman tanımlamasına dönüştürülerek kabul etmişlerdir.

Ordumuz bir NATO ordusu olarak bu düşman tanımlaması gereği İslam ile savaşmak zorundadır. Yani Ordumuzun da tüm NATO üyeleri gibi resmi düşmanı İslam ve İslam ülkeleridir.

Türk milleti ise Müslüman’dır. Yani milletimiz resmi olarak ordumuzun düşman tanımlaması kapsamındadır. Milletimiz ordusuna düşman değildir ama ordumuz resmi olarak milletimizi anlaşmalar gereği düşman tanımlamasında görmeye mecburdur. Bu onun NATO tarafından verilmiş görevidir.

Yani milletimiz ve ülkemiz NATO tarafından NATO’nun Türkiye’deki askeri birlikleri tarafından işgal altında tutulmaktadır. NATO’nun sopa olarak kullanıldığı projede Müslüman halkın tüm dini taleplerini yasaklamakta ve tek kurtuluş yolu olarak da adeta AB de havuç dağıtılıyor der gibi AB ye girmeye yönlendirilmektedir. Yani bizleri AB zindanına sürmektedir. Hâlbuki AB dahi NATO ortak ülkeleridir. O halde buradaki NATO’nun amacı Türkiye’yi ileride baş olup dünya gücü olabileceği kendi bölgesinden söküp Kapıcılık yapmak üzere AB de işe almak istemektedir. Geçirdiğimiz kültür devriminin zedelediği beyinlerimiz ise Yeniden bölgenin beyi olmaktansa AB apartmanına kapıcı olmayı tercih etmektedir.

Hâlbuki batının ve doğunun değerlerini bünyesinde hazım edip birleştirmiş olan milletimiz tüm dünya halklarından daha ziyade dünyayı yönetebilecek bir tarihi birikim, çok kültürlülük ve kabiliyet geliştirmiştir. Artık her şeyi yeniden düşünme zamanıdır.  Türkiye’nin büyük orta doğu kurmak potansiyelini önlemek isteyenler bu projeyi bir ABD projesi olarak sulandırıp BOP adı altında kendi projeleri olarak pazarlamakla bizlerin doğal gelişim sonucu kendi rolümüzü modern dünyada yeniden üstlenme projemizin sahte bir kopyası ile bizim projemizin karıştırılıp uygulama şansının yok edilmesi için önünü kesmekte kullanmaktadırlar. Oldukça başarılı oldukları da söylenebilir. Bu durum bir zamanlar Komünizme karşı kendi ajan komünistlerini kullanmalarındaki taktiğin aynısını kullanmaktadırlar.

Artık biraz daha komplike düşünmeye başlasak iyi olacak diye düşünüyorum

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.