24 Şubat 2009

(anadoluhaber) Abdullah GÜL Neden Kur'an-ı Kerim Üzerine Yemin Etmedi?"

ABDULLAH GÜL NEDEN KUR-AN'I KERİM ÜZERİNE YEMİN ETMEDİ?

 

 

 

            ABD'de Kongre Üyelerinin ve ABD Başkanlarının ilk kez görevlerine başlarken İncil üzerine yemin ederek, ayrıca İSRAİL'de de Devlet Başkanlığı'na başlarken muharref de olsa Tevrat üzerine yemin ederek göreve başladıkları bilinmektedir. Amerika'nın 44 ncü Başkanı "Tanrı sizleri ve Amerikalıları Korusun" sözleriyle bitirdi. Yeni başkan OBAMA'nın İncil üzerine yemin ederken yaklaşık 2 milyon kişinin katıldığı törende ayrıca bir din adamı da İncil'den ayetler okuyarak Yüce Tanrı'nın          OBAMA'ya yardım etmesi dileğinde bulundu. Bu din adamanın okuduğu TÜRKİYE'deki Başbakan ve Cumhurbaşkanının başlama yemin töreninde olsaydı; ne laiklik kalır ne de  Cumhuriyet düşmanlığı. Ama dediğimiz gibi ABD ve AB ülkeleri her ne kadar dinden uzak görünseler de esasında Hıristiyanlığa sıkı sıkıya bağlıdırlar. Ama görüntü  olarak sanki dinle alakaları yomuş gibi gözükür. Hele İSRAİL tam bir şeriat devletidir. Muharref Tevrat'daki büyük İSRAİL'i kurmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaktan sakınmamaktadırlar.

 

Eskileri hatırlayalım; Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün eşi Hayrünisa Hanım başörtülü olmasından başta; çağdaş, laik CHP olmak üzere Çankaya şeriatçıların eline geçiverdi diye yaygara kopardılar. Utanmasalar sayın  Cumhurbaşkanı'nın eşini Çankaya köşküne sokmayacaklardı. Hala da çeşitli araştırmalarıyla bu yolları aramıyorlar değiller. Bunun başını da her zaman olduğu gibi laikçi kesim çekiyor. Hamdolsun, Selamün Aleyküm cümleleriyle bile olay konusu yapıp malum basın eleştirilerine konu yapıyorlar. Doğruluğu tartışılır Araştırma Şirketlerine TÜRKİYE'deki İslami kesimin mevcudiyetini biliyorlar. Aradıkları hep dindarların aleyhine anket sonuçları  almak.  Ülkemize tekrar geri dönelim. Başkan Bush gibi OBAMA'da kiliseye gidiyor, hem de hiç korkmadan. Hele ülkelerindeki bizde olan, onlarda yetkileri sınırlı kurumlardan çekiniyorlar.

 

Bizde her Cuma, Bayram Namazlarında Cumhurbaşkanı ve Başbakanın camiye gitmesi özel olarak televizyonlarda hususiyetle gösteriyorlar.  Amerika'da ve Avrupa'da; devlet başkanları, kilise ve havralara giderek ibadetlerini yerine getirerek halklarına örnek oluyorlar.

 

Her şeyi batıdan alan bizlere bunların örnek olmasını dilerim.

 

Selam saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

24.02.2009

 

           

Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.