27 Şubat 2009

(anadoluhaber) AKP yüzde 40'i asarsa bunlar olacak? İyi okuyun hepsi gerçek Sebahattin ÖNKİBAR




AKP yüzde 40'i asarsa bunlar olacak?
 27.02.2009
 

29 Mart seçimleri her ne kadar mahalli yaris olsa da gerçekte AKP baglaminda referandumdur.


AKP açisindan çita yüzde 40'tir.
Üstü basari, alti da basarisizliktir.


Yüzde 35'in alti ise AKP'de çözülme getirecektir.


Peki AKP yüzde 40'i geçerse bunun anlami ya da mesajlari ne mi olacak?

1) AKP'nin siyaseten alternatifsiz oldugu tescillenecek.

2) Tayyip Erdogan'in adeta seçilmis kralligi teyit görecek ve Erdogan tipki Misir Firavunlari misali yönettigi cografyanin tek siyasi egemeni olacak.

3) Halkin; açlik, issizlik ve geçinme diye bir sorununun olmadigi anlasilacak!
4) Yolsuzluk ve talanin toplumda artik bir karsiliginin bulunmadigi kesinlesecek.


5) Türk seçmeninin bir bölümünün birkaç torba bulgur ile nohuta iradesini satabilecegi onaylanacak.

6) Muhalif medya ki özellikle Dogan Grubu seçimin hemen sonrasinda medyayi dizayn projesi baglaminda yeni yeni operasyonlara tabi tutulacak.

7) Kürdistan baglaminda ABD'nin istegi dogrultusunda Kürtçe TRT misali yeni radikal adimlar atilacak. (Bu iddiamizin en büyük delili Abant Platformu'nun Washington tarafindan zemin insasi için bu ise memur edilmesidir.)

8) Kibris'ta kapali kapilar ardinda verilen sözler geregi fiili taviz adimlari atilacak.

9) MHP Müdürü Devlet Bahçeli tabanin yogun baski ve taarruzlari sebebiyle istifa etmek zorunda kalacak. (Tek iyi sey bu olacak.)

10) CHP ve Baykal zora girecek ve partide yogun tartismalar baslayacak.

11) AKP alacagi destekle fütursuzlugu tirmandirip TSK üzerinde baski kuracak ve Ergenekon'u TSK'ya yapacagi yeni imaj operasyonlari için kullanmaya devam edecek.

12) Is dünyasinda AKP'ye karsit görülen isadamlari ile gruplar bir bir hedef alinacak ve türlü metotlarla üstüne gidilecek.

13) Toplum AKP yandaslari ve karsitlari diye ortasindan resmen ikiye ayrilacak ve fiili çatismalar sürecine girilecek. Sosyal kaos Nisan sonrasinin en temel gündemidir.

14) Tayyip Erdogan sandiktan alacagi güçle yargiyi ve temel kurumlarini ele geçirme ve dizayn için yeni adimlar atacak.
15) Türkiye korku devleti olma baglaminda fiili olarak Saddam'in Irak'i ve Hitler'in Almanyasi ile özdeslesecek. AKP ile lideri hakkinda aleyhte söz edebilme artik; Yaradana, dine, Peygambere, Atatürk'e ve Türk devletine söz edebilme ile bir olacak.

16) AKP seçmenden yeniden vize alirsa, siyasi dönüsüm projesinin finalini hayata geçirecek ve gizli ajandada var olan rejim için örtü kaldirilip harekete geçirilecek.

17) Tasarlanan rejim ABD-Israil desteklidir ve dolayli olarak güya sekler olarak Osmanli'yi ihyayi hedeflemektedir. Amaç aslinda bu ambalajla eyaletler yapisi ile Sevr'i hayata geçirmektir. Washington ile Tel Aviv bu projeye yem olsun diye halifelik kurumunun ihyasina ve de onun Tayyip beye verilmesine yesil isik yakmistir. Bazilarina ütopya gelebilecek böylesine uçuk bir proje gerçekten vardir ve bu proje seçim zaferiyle iklim ve zemin bulursa hayata geçirilmeye tesebbüs edilecektir.
Evet bütün bu yazdiklarim fantezi ya da komplo teorileri degil, AKP 29 Mart seçimlerinde yüzde 40'i astigi an Türkiye'nin muhtemel mukadderatidir.
Ben böyle bir mukadderata razi olmam diyorsaniz sadece siz degil çevrenizi de AKP tehdidi baglaminda bilinçlendirmeniz gerekiyor.


 


OY KAYGISI...
Numan Kurtulmus için çirkin dedikodu!

AKP'ye yakin bazi mahfiller mesnedi olmayan çirkin dedikodular üretip manipülasyonlar yapmak istiyor. Buna göre güya Numan Kurtulmas'la Tayyip bey arasinda gizli bir anlasma varmis da, Numan bey bu anlasma geregi Tayyip beyin çok üstüne gitmiyor ve muhalefet dozunu yükseltmiyormus!Anlasmanin içerigi de, Erdogan 2012'de Kösk'e çikinca, yani Cumhurbaskani olunca, kendi koltuguna Numan beyi oturtacakmis!.. Evet sasirmayin, AKP'liler ciddi ciddi bunu üflüyor. Tabii amaçlari Saadet'e yeni genel baskan olan Numan beyin bir süredir estirmeye basladigi rüzgâriyla savrulmamak, yani oy kaybetmemektir. Çok çok iyi biliyoruz ki böyle bir seyin zerre bir gerçekligi yok ve hadise tamamen AKP propagandasi, ama bir seyin suyuu vukuundan önemlidir. Dolayisiyla Numan bey kendine bulastirilmak istenen bu çamurdan tamamen kurtulmak istiyorsa AKP ve Tayyip Erdogan'a öyle bir vurmali ki bu dedikoduyu yayanlarin yüzünü kipkirmizi yapmalidir. Tayyib beyle mücadele ancak onun üslubuyla yapilabilir. Haydi Numan bey, hükümran görüntü verin, kükreyin biraz!


 


YOKLAMA VAR...
AKP meydanlari böyle dolduruyor!
 
Çorum'dan bir okurumun yazdiklarini aktariyorum: "Ben vergi dairesinde çalisiyorum. Sadece ben degil dairenin bütün personeli Basbakan'in iki gün önce yaptigi Çorum mitingine katilmaya zorlandik. Öyle ki katilmayanlarin sürülecegi ve hakkinda türlü bahanelerle sorusturmalarin açilacagi sayialarini yaydilar. Dahasi, sakayla karisik meydanda yoklama yapilacagini söylediler. Itiraf edeyim hepimiz o korkuyla alana gittik. Ilginçtir alanda benim gibi asla AKP'ye oy vermesi bahis konusu bile edilemeyecek olan ögretmen arkadaslarimi gördüm. Belli ki onlara da bize yapildigi gibi baskilar yapilmis!.."
Evet AKP'nin meydan kalabaliklarinin özeti budur sevgili okurlar. Hangi memur ya da kamu çalisani isini riske edip verilen talimatin tersini yapar ve meydana gitmez! Öyle ya söz konusu olan evine götürdügü ekmektir. Dolayisiyla bendeniz meydan olayini hiç mi hiç önemsemiyorum.. 


 


ONLAR DA...
Seçimin ertesi günü zam saganagi var!

Yeni jenerasyon bilmez, rahmetli Özal'in literatüre geçen bir sözü var. Seçimin hemen ertesinde zam paketini açan Turgut bey medyaya sunlari söylemisti: "Seçimden önce zam yapacak kadar enayi miyim ben..." Rahmetli Özal kendince hakliydi, öyle ya seçim öncesi gerekse bile zam yapmak, insanin siyaseten kendi bacagina ates etmesi gibi bir sey. Görüyoruz ki Tayyip Erdogan yatirim yapmiyor vizyon koymuuyor, ama bu konuda Özal'in yolunda yürüyor ve zam için seçimin ertesi gününü bekliyor. Ankara kulislerine sizan bilgilere göre Nisan'in ilk haftasinda zam saganagi var. Igneden iplige akliniza gelebilecek her seye zam yapilacak ve de KDV oranlari yükseltilecek. IMF'nin anlasma için olmazsa olmaz talebi budur. IMF talebi diye sizdirilan haberler kamuoyunu yaniltmak içindir. Gerçek ise IMF'nin zam istemesi sebebiyle anlasmanin seçim sonrasina birakilmasidir. IMF zam istiyor, çünkü bütçe delik desik...

Sabahattin ÖNKIBAR

************

 

CIA'nin yeni darbe yöntemi ve
 
Obama'nin köpek tercihi!
 

Amerikan kaynakli mali krizin dünyaya yansimalari konusunda dün iki aleni tehdit ortaya çikti. Birincisi CIA'nin yeni Baskani Leon Panetta, Arjantin, Ekvador ve Venezuela gibi ülkelerin ekonomik açidan çok kötü durumda olduklarini ifade ederek, küresel krizin de etkisiyle bu ülkelerde istikrarsizlik olusabilecegini söyledi! 


Panetta, ilk basin toplantisinda  "bir istihbarat kurulusu olarak tüm dünyadaki genel ekonomik durgunlugun etkilerine özellikle dikkat etmeleri gerektigini"  belirterek ekonomik sartlarin Çin, Rusya ve diger ülkelerin dis politikalarini nasil etkilediginin CIA tarafindan bilinmesi gerektigini de kaydetti.


Bu açiklama, CIA'nin artik ekonomik krizi, darbe yöntemi olarak kullanabilecegini gösteriyor.

* * *

Ikinci tehdit ise dogrudan Türkiye'ye yönelik! Amerikalilar, Türkiye söz konusu olunca CIA yerine, ekonomik kurumlari kullaniyor. Nitekim Dünya Bankasi Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'yu konusturmayi tercih ettiler.  Zachau, Türkiye'de büyümenin yavaslayip, issizligin artacagini belirterek  "Türkiye'nin emek gücü artmaya devam edecek. Daha düsük bir ekonomik büyüme yasanacak ve daha da artan bir istihdam sikintisi yasanacak, issizlik olacak, 2001'deki krizden daha büyük bir kriz yasanacak. Genç isçilerin dörtte biri issiz kalacak, aslinda çok iyimser bir ortamda bile 2009'un ikinci yarisinda ekonomik krizin iyilesmesi durumunda bile issizlik ve atil isçilerin orani 2009 ve 2010'da artmaya devam edecek. Özellikle 2010'da artmaya devam edecek. Çünkü o kadar fazla sayida genç isçi bu issizler ordusuna katiliyor. Bunun önünü almak mümkün olmayacak"  dedi.


"Peki riski nasil azaltacagiz?"  diye soran Zachau, makro ekonomik politikalarin uygulanmasi, bunlarin devam ettirilmesinin can alici derecede önem tasidigini belirtti.


Makro ekonomik politikalardan kasti, Dünya Bankasi ve IMF'nin emirleri oluyor!

* * *


Kirgizistan'daki askeri üssünü kaybeden ABD, Türkiye'yi gündemine aldi ve Ankara'ya seferler baslatti! Obama, Ortadogu Özel Temsilcisi George Mitchell'i Ankara'ya gönderdi. Mitchell, Disisleri Bakani Hillary Clinton'in da yakinda Türkiye'yi ziyaret edecegini umdugunu bildirdi.


Mitchell, Basbakan Recep Tayyip Erdogan ile yaptigi görüsme sonunda Türkiye'nin Israil ve Filistin arasinda kalici baris saglanmasi için önemli rol oynayabilecegini vurgulayarak,  "Bölgedeki tüm ülkelerin güvenligi ve refahi için birlikte çalismak istiyoruz"  dedi.  


Eee, esbaskanlik görevinin geregini yerine getirmek lâzim!
ABD Baskan Yardimcisi Biden ise Obama'nin Irak'tan asker çekme konusundaki kararinin ayrintilarini açiklayabilecegini söyledi. Plana göre, asker çekme operasyonu, 19 ay sürecek. Çekilmenin Türkiye topraklarindan yapilmasi için Ankara sikistiriliyor. Amerikan askerlerinin agir silahlari ile birlikte, Güneydogu Anadolu topraklari üzerinden Incirlik Üssü'ne ve Iskenderun Körfezi'ne kadar uzanan bir hat üzerinden geçmesi söz konusu!

* * *


Bu arada, ajanslar, önemli bir haber daha iletti:
"Beyaz Saray'in yeni sahibi Michelle Obama, Baskan Obama'nin seçim kampanyasi sirasinda kizlarina söz verdigi köpegin cinsinin Portekiz su köpegi olacagini açikladi."


Habere bir de not eklenmis:


 "ABD'de Calvin Coolidge'in 1923'te seçilmesinden beri bütün Amerikan baskanlarinin en az bir köpegi oldugu biliniyor."
Tayyip Erdogan, köse yazarlarinin köpekleri ile yatip kalktigindan sikâyet edecegine Obama'nin çocuklarina bir köpek hediye edebilirdi degil mi?
Bekir Coskun'dan rica etse, yavrulardan birini feda edebilirdi.

Arslan BULUT

**************

Türkiye asiret devleti olmaya kosuyor

Bir ülkenin gerçekten devlet mi yoksa asiret mi oldugunu gösteren bazi belirtiler vardir. Etrafta bayragi olan, üzerine üniforma geçirilmis korumalariyla kendini devlet gibi gösteren çok sayida asiret ve kabile var.
Atatürk, Türkiye'yi bu geri kalmisliktan kurtarip muasir, yani çagdas bir devlet düzeyine getirmek için çabaladi. Sadece kilik kiyafeti degil, geçmisle bizi zincirlerle baglayan alfabe ve iliskileri de kopardi atti. Kendi öz sanayini, teknolojisini, ziraatini kurdu, gençlerini egitti ve memleketi birdenbire o yillarda çagdisi ve asiret olan ve hâlâ çagdisi kalan komsularindan 10 adim, 100 adim öne siçratti, ilerletti.
Bugün baktiginizda göreceksiniz ki, iki dönemdir ülkede iktidarda olan hükümet bunlari tamamen silmek için mücadele ediyor ve hizli davraniyor. Bu duruma karsi çikmasi muhtemel kisi ve gruplari, Atatürk'e inananlari, topraklarini-vatanlarini sevenleri, adi ne olursa olsun birer bahaneyle teker teker yok ediyor, sindirmeye çalisiyor. Ve bunda oldukça da basarili. Bu da gösteriyor ki bizim halkimiz ve toplumumuz uygarligi 80 senede hâlâ hazmedememis.
Elindeki telefonun, kullandigi televizyonun ve buzdolabinin, otomobilinin son model olmasi kimseyi uygar yapmaz. Uygarlik kafanin içindedir. O kafa uygar olmazsa görünüm ne kadar sevimli olsa da siz hâlâ magara devrindesiniz demektir. Ne yazik bizdeki kafada degismeyen, degistirilemeyen seyler var. Belki de genlerimiz böyle ne diyeyim. Diyeceksiniz ki neden efkârlandin, ne kizdirdi da bunlari yaziyorsun. Basit. Hollanda'daki uçak kazasi ve ardindan yapilan habercilik.


Uygar ülkelerde kisilerin özlük haklari vardir ve bu haklara basta devlet olmak üzere, komsulariniz, arkadaslariniz, patronunuz saygi duyar. Kaza sonrasi Hollanda hükümetinin kazada ölen ve yaralananlarin adlarini açiklamamasina sinirlendi bizim adi gazeteci taifesi. Bati dünyasinda kuraldir, kaza kurbanlarinin yakinlarinin kaybini televizyondan duyup kriz geçirmesini önlemek için bu yola basvurulur. Bu tür haberler verilirken yanlarinda bir saglik görevlisi de bulunur genellikle. Bati basini bu isimleri almis olsa bile yayimlamaz, yayimlayamaz.


Artik siyaseti, özel ve genel yasamiyla vicik vicik olmus bir topluma bunlari anlatmanin imkânsiz oldugunu da bilmiyor degilim.
Günün ikinci konusu ABD Disisleri Bakanligi tarafindan yayimlanan Uluslararasi Insan Haklari Raporu. Bu rapor ABD'nin dis temsilcilikleri, elçilikleri ve diplomatlarinin yolladigi raporlar dogrultusunda hazirlanir. Bu yilki insan haklari raporunu su "Ergenekon sorusturmasi" ve gelismelerini nasil verecek, ne tepki gösterecekler diye merakla bekliyordum.


Aslinda bu rapor, Ergenekon olayinin ardinda hangi dis güçlerin bulundugunu çok açik sergiliyor. Raporda ince bir paragrafla deginilen bu konuda içerik yok denecek kadar az. Oysa daha önce teröristleri bile mahkemelerine girerek raporlarinda savunan ABD ve AB'li diplomatlarin aylardir oynanan hukuk skandallarina gözlerini yumduklari açik.


Insan haklari konusunda mangalda kül birakmayan Batili ülkeler nedense bizdeki kisilerin insanlik haklarinda ayrim yapiyor. Yapacaktir da. Biz kendimiz önce insan olup olmadigimiza karar vermemiz lazim. Onurumuzu ve gelecegimizi yiyecek paketlerine sattigimiz ve dilenciligi kabullendigimiz sürece biz ne uygar bir ülke oluruz ne de uygar bir kisi. Okullarinda çocuklari donarken, yakacak kömür bulunmazken seçim propagandasi için kömür dagitan bir iktidari destekleyen seçmenin insanlik ve uygarlikla iliskisini bana tanimlayabilir misiniz?
Iste bu nedenlerle önce aynayi alip kendimize bakarak kim oldugumuzu ve olmak istedigimizi iyice tanimlayip karar vermemiz gerek. Yoksa bizler çok daha Batili ülkelerin ayak islerini yapmak üzere kiralanir, göçmen isçi olmak için kuyruklarda bekleriz.


Savas SÜZAL

 



 

KONUK YAZARLAR

© Copyright Solbirlik.org

 Sayfanin basina git

23.02.2009   

  Komer ODTU
 
68'liler! Devrimci 78'liler!

O tarihlerde tasidigimiz ruhu 2009 yilinin subat ayinda da tasiyor muyuz?

Ben tasiyorum...
Devami...
 
 

AKP DOSYASI

posta@infosolbirlik.com

YAZARA AIT YAZILAR    

   

:

26.02.2009   

  TBMM'de Kürtçe süreci ve Ergenekon'un Kürtlerde karsiligi var diyen Basbakan!
 

:

26.02.2009   

  `Halkimiz ayaga kalkmistir'
 

`Halkimiz ayaga kalkmistir'

Devami...


:

26.02.2009   

  Siyasal Iktidar ve Basin Özgürlügü
 

Insanlik tarihi bir yerde siyasal iktidarin mutlak yetkilerinin sinirlandirilmasinin tarihidir. Polis de Devami...


:

26.02.2009   

  RAND RAPORU VE "DEMOKRATIK ISLAM" IBRAHIM KARAGÜL
 
 

:

25.02.2009   

  Basbakan havlu atti!
  0

Basbakan'i dinlerken `bitmisiz' dedim..

Ölmüsüz Devami...


:

25.02.2009   

  Atatürkçü Dis Politika ve Davos Gösterisi... Ali ERALP
 

0

Israil, Gazze' Devami...


:

25.02.2009   

  Mücahit, müsahit, müteahhit ve her seye müsait!
 

Önce mücahittiler.
Kendilerini ahir zamanin Sahabe-i Kirami gibi görürlerdi.
Kiyama hazirlaniyorlardi.


Uhut ve Bedir aslanlari gibi sanli olduklarini düsünürlerdi.
Siyonizme Devami...


:

25.02.2009   

  Issiz vatandas Meclis'te kavaga çikti! Karabük'ün Ovacik Ilçesi Bölükören Köyünden yürüyerek Ankara'ya geldigini bildiren Çinar,
 

Issiz genç TBMM bahçesinde intihara kalkisti
TBMM'de, Karabük milletvekilleriyle görüsmeye geldigini, anc Devami...


:

24.02.2009   

  Teget Geçmek Dalga Geçmekse: `One Minutes'!.. Prof. Dr. K. Erçin KASAPOGLU Hacettepe Üni. Jeoloji Müh. Böl. Ögr. Üy.
 

Tüm dünyayi sarsan küresel ekonomik krizi bir yil öncesinden öngören uzmanlarin uyarilarina kulak asamayan AKP hükümetinin basi Recep Tayyip Erdogan Bey, ulusa seslenirken: "Aldigimiz önlemlerle ekonomimizi çok güçlü hale getirdik. O nedenle bu kriz bizi teget geçer. Devami...


:

24.02.2009   

  AKP, "Türkiye Cumhuriyeti" degildir!
 

Adalet Bakani'inin sözleri kulagimda; Ankara ile anlasamayan yerel yöneticiler, istediklerini yapamazlar!

Biraz geriye gidelim ve Basbakan'a kulak verelim; "Türkiye'de basi açik olanlarin, istedikleri gibi yasamak isteyenlerin de garantisi biziz, onlarin da garantisi AKP iktidaridir..."

Peki AK Devami...


:

23.02.2009   

  Almanya'da 2. Deniz Feneri dalgasi
 

Almanya'da ikinci dalga Deniz Feneri sorusturmasi basliyor

Açiklama, Almanya'nin Frankfurt Bassavcisi Doris Möller Scheu'den. Savci, Deniz Feneri davasi kapsaminda 15 kisi hakkinda daha sorusturma yürüttüklerini açikladi.

Devami...


:

21.02.2009   

  Bir bakan, bir belediye baskanina sahsi vekâlet verirse... Ne düsünürsünüz? /// 68'i, 78'i kirletmeyin
 

 Dün Yeni Çag Gazetesi'nde Selcan Tasçi'nin sayfasinda görünce beynimden vurulmusa döndüm.


68'liler Dayanisma Dernegi ve Devrimci 78'liler Federasyonu, Ulas Bardakçi kardesimin 37. ölüm yildönümü için bir ilan hazirlamislar.
Devami...


:

20.02.2009   

  Karamehmet ve Dogan'dan alip baskasina vermek! / Ali Müfit Gürtuna'nin Tayyip bey hakkinda bildikleri!
 

Sabah ve atv'nin TMSF tarafindan Çalik Grubu'na satisi sirasinda, iki devlet bankasindan; Halkbank ve Vakifbank'tan ne kadar kredi verildi? 750 milyon dolar!

Devami...

:

20.02.2009   

  `Ilimli Islam'in Kürt ilgisi
 

0

Abant Platformu'nun Erbil' Devami...


:

19.02.2009   

  2/B'de Karanlik Yol... - Ferruh ATBASOGLU YARGITAY 20. Hukuk Dairesi Onursal Baskani
 

Anayasanin 169. md'nin 4. fikrasi 6831 s. yasanin 2/B maddesi varligini korudukça, nitelik kaybi ve disari çikarma devam edecektir. Bu felaket sonsuza dek süremez ve sürdürülemez. O halde ülkemiz ormanlari yok olmadan, anilan anayasa ve yasa maddeleri kaldirilip güzel ülkem Devami...


:

19.02.2009   

  Gürtuna: Istanbul yagmalatildi -Riza Zelyut
 

Eski Istanbul Belediye Baskani Ali Müfit Gürtuna; 'Evet Sayin Topbas Orada Piknik Yapmaliyiz' baslikli yazima bir açiklama yolladi. Bugünkü belediye anlayisini yerden yere vuran Sayin Gürtuna'nin açiklamasindan önemli bölümleri aktariyorum:


'Sayin Zelyut; Istanbul'un Devami...


:

19.02.2009   

  Deniz Feneri'nin `alem' fotografi
 

DenIz Feneri Dernegi'nin ekran yüzü Ugur Arslan dört kadin arkadasiyla içki masasinda

DenIz Feneri Dernegi'nin ekran yüzü Ugur Arslan'i Kanal 7 ekranlarinda 'kimsesizlerin kimi' olarak yardim toplarken, topladigi yardimlari fakir-fukara'ya dagitirken ha Devami...


:

19.02.2009   

  Yahudi generale suspus olan Erdogan ve esikteki soykirim yasasi!
 

Adi: Mizrahi.
Israil'in Kara Kuvvetleri Komutani.
"Türkiye Ermenilere soykirim uyguladi, Kürtleri katlediyor. Kibris'ta isgalci" hezeyanlarinda bulunan Yahudi komutan.
Birkaç gündür Devami...


:

19.02.2009   

  SAYIN BAKAN, KIMI KANDIRIYORSUNUZ!
 

:

18.02.2009   

  Gerçek rakamlar gizleniyor
 

Sendikalar gerçek issizlik oraninin yüzde 25' Devami...


:

18.02.2009   

  Parasi olan herkese, her sirkete çagrimdir!
 

Türkiye büyük bir issizligin içinde, daha büyügünün esiginde... Issizlik "fren mesafesi ve izi" gibidir. Frenler tutar, araba durur ama arada mesafe ve sert bir iz kalir! Bugün dünya piyasalari Amerika'dan Devami...


:

18.02.2009   

  Baykal'dan hodri meydan
 

CHP lideri, grup toplantisinda Basbakan'a yüklendi: Yolsuzluk her toplumda olur. Ama kanunlar isletilir. Türkiye'de ise olmasi gereken yapilmiyor. Arkadasimiz onun i Devami...


:

18.02.2009   

  Düsük gösterilmeye çalisilan resmi rakamlar dikkate alinarak yapilan degerlendirmede Türkiye'nin bugünkü issizlik oranlariyla 52 ülke içinde üçüncü sirada oldugu ortaya çikti.
 

Türkiye Isveren Sendikalari Konfederasyonu (TISK) Türkiye'nin issizlik oraninda resmi veriler esas alindiginda bile, dünya piyasalarinda adi geçen 52 ülke içinde 3'üncü sirada bulundugunu, hizla önlem alin Devami...


:

18.02.2009   

  Basbakan'in dünürünün ortak oldugu sirketin TCDD'den tek basina aldigi ihaleyi CHP TBMM'ye tasidi
 

Basbakan'in dünürünün ortak oldugu sirketin TCDD'den t Devami...


:

18.02.2009   

  Orman yagmasina onay
 

Küresel isinma, iklim degisiklikleri hiç akla getirilmiyor…

Devami...


:

17.02.2009   

...

[İleti kısaltıldı]  


--
Tüm şiir ve yazılarımı bu adresten görebilirsiniz.

http://blog.milliyet.com.tr/ahmetrobin

Ahmet İdiz..



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.