18 Şubat 2009

(anadoluhaber) AKTÜEL: YUNAN'IN TÜRK DÜŞMANLIĞI KIRIM'A UZANDI


AKTÜEL: YUNAN'IN TÜRK DÜŞMANLIĞI KIRIM'A UZANDI
HABER
image0013.gif
Yunanistan, Kırım'da Türklere karşı savaşanların anısına anıt dikecek. Kırım Haber Ajansı'nın (QHA) haberine göre, Yunanistan, Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Akyar (Sevastopol) bölgesine bağlı Balıklava kasabasında, Yunanistan'ın Osmanlı'ya karşı sözde kurtuluş mücadelesi veren ve Yunanistan'da milli kahraman olarak kabul edilen Lamros Katsionis'in anıtını inşa edecek.
Sevastopol Belediye Meclisi Başkanı Valeriy Saratov, Yunanistan'ın Odessa Başkonsolosu Yerasimos Davaros ile yaptığı görüşmede, anıt için Yunanlı kahramanla tarihi bağları olan Balıklava'nın en uygun yer olduğunu belirterek, "Sevastopollü mimarlar, Yunanistan'da yapılan anıtın Balıklava sahilinde kurulması projesini hazırladı. Şu anda heykelin üzerine kurulacağı temelin yapımı konusu görüşülmekte" dedi.
Gönderen: tufan Tarih: 18.02.2009
(Devamı.    www.aktuel-dergi.org

__,_._,___


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.