T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) "Alçak Hava Savunma Füze Sistemi İçin Hazırlanan İhaleye İSRAİL'in girmesini İptal edelim!"

ALÇAK HAVA SAVUNMA FÜZE SİSTEMİ İÇİN HAZIRLANAN İHALEYE İSRAİL'İN GİRMESİNİ İPTAL EDELİM:

 

 

 

            Batı şeriayı da kuşatma altına alan katil Siyonistler Gazzeli Müslümanların tepelerine ve daha fazla ne kadar etkili silah varsa  yağdırmaya devam ediyorlar.  Bu duruma şahit ne yazık ki yazıklar olsun aralarında Arap ülkeleri, TÜRKİYE ve BM de var. BM'den kesin bir tavır koyan yok. Acaba AB (Hıristiyan,ağırlıklı ülkelerin oluşturduğu) neyse de Müslüman ülkelerden dur diyen yok.  (TÜRKİYE dahil) Yüce İslam'ın kitabının hangi Ayet-i Kerime ve Suresinde böyle bir müsaade var. Birde bu katil siyonisler  "TÜKİYE'nin açmış olduğu "Füze İhalesine" 2 şirketleriyle katılacak ve kesin kazanacaklar."

 

            Hatırlayalım; daha önce bu katillere bıraktığımız "tank ihalesinde" "Uçak ihalelerinde" ne kadar kazıklanmalarla karşılaşmıştık. Halen akıllanmadık mı? Ordu halen neden bu İhalelerden vazgeçmiyor? Niye İsrail üzerinde duruyor! Bu teknolojide bize yardım edecek, İSRAİL, ABD gibi İslam/Türk politikalarına başvurmadan müracaat edeceğimi RUSYA, İRAN, PAKİSTAN gibi bizlere hakikaten yardımcı olacak güvenebileceğimiz  ülkeler var. Bu katillerden ne bulduk da onların peşinden ayrılamıyoruz. Haydi AKP hükümetini geçelim, Genelkurmay Başkanlığı ve daha önceki hükümetlerde hep bu katillerden silah alımı teknoloji ihalesini yaptılar. Yukarıda belirttiğim gibi yapılan antlaşmalar gereği reorganize edilen tanklar hala kullanılır turumda değilmiş. Hangarın bir köşende yatıyormuşlar. Yaptıkları işler/teknoloji ortada. Hala bu katil siyonistlerin peşinden gitmek niye. Acaba kendilerine bir gebeliğimiz mi var? Yoksa bu teknoloji sadece Siyonistlere mi ait. Dünyada pek çok yerli ve yabancı firma var. Bunlardan niye yararlanmıyoruz? Acaba bunlara bir gebeliğimiz mi var düşüncesini insanın aklına getiriyor. Bu konu ayrıca başlı başına bir araştırma konusu. Ortada büyük bir muamma dönüyor. Ama sizde göreceksiniz; o katılan şirket arasından bu ihaleleyi öncekiler gibi katil siyonist Yahudiler kazanacaklar/alacaklardır.

 

            Halen Gazze şehrinde saldırılan bir kudurmuş it sürüsü, Ordu Sözcülüğünden verilen bilgide Savunma Bakanı Ehud BARAK siyonist ordusuyla Kapatma Kararı yürürlüğe girmiş. Yine bu "füze sistemleri ihalesi" ülkemizin tüm aydın, sağduyulu, katil siyonist eşkiyalarla işbirliği yapmayan vatandaşlarımızın dikkatini umarım çekmiştir. Umarım bu uyarılar bir neticeye ulaşır.  Hükümet ve Genel Kurmay'da ihalelere yahudilerin katılımını iptal ederler. Ama yazdıklarıma da  kesinlikle inanmıyorum. Bu ihale kail Siyonistlere verilecek, İSRAİL'e havale edilen daha önce tank ve uçak reorganizasyonlarını/modernize edilmelerini bir hatırlayın. Yaptıkları bakım sonucu uçaklar çalışamaz hale geldiler. Duyumlarımıza göre mühendislerimiz bu İSRAİL belasının yapmış olduklarını düzeltmeye çalışıyorlar. Lütfen Genel Kurmay Başkanlığı ve hükümet bu katil Siyonistlerin önceden yaptıklarından, ileri teknoloji bilgilerinden kendilerine ders çıkarsınlar. Bu ihaleye "Alçak İrtifa Hava Füze Sistemi projesi" ile İsrailli IAI Firması ve Rafael Advandec Systems Ltd. fimasının teklif hazırladığı  belirlendi.  Şimdi esas sorun; her biri bebek katili iki şirketten birini seçmek. Ama yinede sonuç belli bu iki Siyonist firmadan biri ihaleyi kazanacak. Ben öteki şirketlein yerinde olsan bu ihaleyi protesto eder katılmam. Zaten sonucu belli olan bir ihaleye katılmak saflık olur. Tabi ki bu yeni füzelerde yine eskiden almış olduğumuz sorunlar, eksik/aksak hususların çıkması muhtemeldir. Arızaların çıkmaması mümkün değil. Bu belki teknoloji eksikliğinden,  belki de Yahudiler kasitli olarak yapmaktadırlar. Amaçları daima bizleri kendilerine bağımlı kılabilmekir. Umarım şimdiden hükümet çıkacak eksik/aksak hususlar için gerekli maddi ödeneği hazılamıştır. Ben zannetmiyorum ki ki  yapılan ihaleler dört dörtlük başarılı olsun.

 

            Bu ülkeler (TÜRKİYE, İSRAİL) yaşanan siyasal sorunlar hiç yokmuş gibi çok iyi anlaşıyor! Anlaşmalar bunlara rağmen yapılacaktır. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Üstlenmiş oldukları "BOP Eş Başkanlığı" görevi  gereği bu anlaşmalara devam edecekler, halen süregelen antlaşmalara da devam edecektirler. 

 

            Silah üretiminde yerli üretime neden destek olunmuyor? Ama böyle olması normal. Ülkedeki sanayiyi AB'ye girme uğruna iyice tırpanladılar.  ATATÜRK'ün kurmuş olduğu sanayi fabrikaları siyonist güdümle ABD'nin hiçbir ülkenin sanayileşmesini istemeyen, bütün silah ticaretini elinde tutmak isteyen, halkının doyması için ancak savaşlar, silah satışlarına bağlı ABD hiçbir ülkede silah sanayinin kurulmasını müsaade etmez. (Bu ülkelerden kastim İslam Ülkeleridir)  Bu emperyalist ülke amacına ulaşmış ATATÜRK zamanında kurulan her türlü tarım ve sanayiye bağlı fabrikaları maliyetinden aşağıda satacağı vaadiyle kapattırmıştır. Bunun en güzel örneği "Marshall Yardımı" bahanesiyle tek tek ne yazık ki kapatıldı. Kapatma nedeni az önce bahsettiğimiz gibi üretilen mamülden daha ucuz  verilmesiydi/satılmasıydı.

 

            Halen ABD, AB, siyonist  yahudiler TÜRKİYE'de silah, ekonomik ve tarıma dayalı hiçbir fabrikanın kuruluşuna müsaade etmezler, razı olmazlar. Tarımın özellikle Endüstriyel bitkilerin ekiminin yasaklanması (şeker pancarı, tütün  ve pamuk vb.) üretiminin nerdeyse yasaklanacak kadar seviyeye getirilmesi  ABD, AB ülkelerinden alınması konusunda baskı yapmışlar, işbirlikçi yerlilere emirlerini kayıtsız ve şartsız kabul ettirmişlerdir.

 

Selam, saygı ve dualarımla;

 

 

Yakup MUSA

 

20.02.2009

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.