T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) AW: İTFAİYECİLER YANIYOR

Sn Itfaiyeci Mustafa,

Gönderdigin bu iletiyle, tüm Mustafalarin basini belaya soktun..!! Simdi sn Tokmakbas sizinle ilgili gerekenleri yaptiracaktir. Siz hangi akla hizmet dogrulari söyler, eylem yaparsiniz. Ne demek hakkimiz yeniyor, verilenler kesildi, gibi münafikca ifadeler. Biz size ne veriyorsak onunla yetinmeyi ögreneceksiniz......Hem sadaka dagitan organizasyonlarimiz üzerinden size biraz koltuk cikarlar..Zaten muhalif olmanizdan anlasiliyor, yoksa biz taraftarimizi ihaleydi, arsaydi vb avanta metotlariyla kollariz, yani yalakaliklarinin ödülünü alirlar.

Evet yukarida biraz espri katarak vurgu yapmaya calistigimiz seyler, ne yazikki tümüyle " Aci ama Gercek " . Insan gibi yasamak istiyorsaniz, sizi istismar etmeyenleri sececeksiniz
aksi halde, tek sansiniz " dövünmek" olacaktir.



--- İtfaiyeci Mustafa <itfaiye.eri.mustafa@gmail.com> schrieb am Mi, 11.2.2009:
Von: İtfaiyeci Mustafa <itfaiye.eri.mustafa@gmail.com>
Betreff: İTFAİYECİLER YANIYOR
An: gercek_istanbul@googlegroups.com
Datum: Mittwoch, 11. Februar 2009, 13:28

İTFAİYECİLER YANIYOR…

 

Bizler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı bir grup itfaiyeci olarak, bazı haklarımız geri alınmıştır. Bu durumu protesto etmek için dün belediye önünde toplandık.

 

Grubumuz adına açıklama yapan Kamu-Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Osman Bağcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yıllardan beri yaptıkları çalışmalar sonucu elde ettikleri birçok kazanımlarımızı, çeşitli sebepler ileri sürülerek geri alındığını ifade etmiştir. 2001 yılında imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi ve haftanın her günü İETT otobüsleriyle ücretsiz seyahat etme haklarımızın kaldırıldığını, itfaiye birimlerinde çay ve şekerin ücretli hale getirildiğini, yaşam hakkımızı vazgeçilmezlerinde olan içme suyumuzu bile  sınırlandırılmıştır, biz itfaiyecilerin yıllık elbise hakları, akbillerin her yıl yaklaşık olarak 2 ay kesintili olarak verilmeye başlandı 24 saat usulünde görev yapan biz çalışanların 3 öğün yemeğinin ücretli hale getirilmiştir.

 

Sayın Belediye başkanımız

  • Akbiller çıkmadı tabanvaya devam…,
  • İstanbul İtfaiyesi yanıyor sayın başkanımız yetiş
  • Dünyalılar gibi statü istiyoruz
  • Mesai ücreti 26 TL, Yemek Ücreti 40 TL… Zarar 14 TL

 

İtfaiye Eri Mustafa …. (Soyadımı yazamıyorum… Ekmek kavgası işte)

 

 



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.