9 Şubat 2009

(anadoluhaber) Benjamin Button ve tuhaf hikayesi

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi !!
Benjamin Button ve tuhaf hikayesi
Yazar Alper Ecer   
 Lisede inanilmaz hizda kosan, askeri uniformayla hippilere nutuk atan Forrest Gump, Nixon'la el sikisirken, (ya da ayni turun bir baska ornegi olan Woody Allen'in Zelig'i Hitlerle ayni karede boy gosterirken) "oha artik" demiyordunuz. Film size bir sey anlatmak istiyordu ve mizahla yabancilastirarak, sizi filmin disina atarak, hikayenin detaylarina takilirsaniz almaniz gereken mesaji toptan kaciracaginizi zaten bastan fisildiyordu. Benjamin Button'da ise tam tersi bir durum var. Bu, sizi iceri cagiran, gercekten yasli dogan ve genclesen bir adam var olsa nasil bir sosyal dram yasayacagi sorusuna birlikte ciddi bir cevap aramaya davet eden bir film. Ama filmin ortasinda kendinizi bu soruya cevap aramanin ne derece anlamli oldugunu dusunurken bulmaniz daha olasi.
Yorum yaz!
Devamini oku...