T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) CHP'li Sevigen şimdi yandı!

Atmaca: Elimde belgeler var

 

Aslan Değirmenci’nin haberi

 

CHP’nin sözde çarşaf açılımını başlattığı Eyüp’te Belediye Başkan aday adayı olan Emin Atmaca’nın, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in kabul edilemez şahsi talepleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıklaması, geçen hafta gündeme bomba gibi düşmüştü.

BU İDDİALAR BELGELENİYOR

Atmaca yaptığı açıklamada, Sevigen’in kendisinden adaylık için para istediğini, hatta Göktürk’te kendisine ait siteden ev talep ettiğini söylemişti. Açıklamasında, “Benim Göktürk’te ev yaptığımı ve o evlerden birini almak istediğini dile getirdi. Hatta İl Belediye Meclis Üyesi Muhittin Aker ve Hadi Işık da bu görüşmelere tanık oldu. Sonra Göktürk’e gidip evleri gezdi. Ben indirim yapmaya hazırdım ama onun para vermeye niyeti yoktu” diyen Atmaca’nın sözlerine cevap olarak ise CHP’li Sevigen’den “Ben ne 600 bin dolar ne de iddia edildiği gibi ev istemedim. İspatlansın 20 yıllık siyasi hayatımı hemen bitirir, üzerime düşeni yaparım” cevabı gelmişti. Sevigen’in bu açıklamasından sonra Vakit’e konuşan Atmaca ise, Sevigen’in bu hafta siyasi hayatını sona erdireceğini belirterek, çok önemli açıklamalarda bulundu.

“KAMERA KAYITLARINI MEDYAYA VERECEĞİM”

Sürekli olarak CHP’den arandığını ve “Yeter artık. Parti çok yıpranıyor” uyarıları ile karşı karşıya kaldığını belirten Atmaca, “2 gündür cebimi açamaz oldum. Ben partiye de büyük bir hizmette bulunarak Sevigen’in siyasi hayatını bitireceğim. Kendisi ev konusunda bize yalanlama getirmiş. Çok komik. Söz konusu Göktürk’te bulunan sitemin her yerinde kameralar olduğunu anlaşılan görmemiş. Ben o kayıtları ortaya koyarsam ne olacak? Kim ne zaman gelmiş, hangi daireleri gezmiş, hangi daireyi beğenmiş gözler önüne sereceğim. Buna ne diyecek Sevigen, çok merak ediyorum” dedi.

 

Sadece ev konusunu değil, Sevigen’in yazıhanesine çağırarak neler talep ettiğini hafta içinde avukatları ile yapacağı bir toplantıda kamuoyu ile paylaşacağını açıklayan Atmaca, “Eyüp ve Gazisomanpaşa ilçeleri hakkında yardım etmemi istediğini daha önce açıklamıştım. Ancak kendisi beni yazıhanesine davet etti. Orada çok ayrıntılı konuşmalarımız oldu. Kimse merak etmesin o görüşmenin de delilleri var. Az kaldı, birkaç güne herkes gerçekleri görecek. Benden istedikleri talepler nelerdi, şahitler ve deliller ile ortaya koyacağım. Sonra benim kişilik haklarıma saldırıları da var. Kesinlikle hakkında dava açacağım. Aslında kendisi ilk açıklamalarım sonrasında istifa etmeliydi. Onurlu bir siyasetçiden beklenen buydu. Ama yapmadı. Bakalım ben sözlerimi ve fazlasını ispatlayınca ne yapacak?” diye konuştu.

“ÖNDER SAV FAKTÖRÜ VAR”

Sevigen’i ‘çirkin siyaset’ yapmakla suçlayan Atmaca, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizi gece gündüz çalıştırdı, maddi manevi varlığımız kullanıldı ama sonra sırtımızdan hançerledi. Şimdi benim duruşum, siyaseti kendi şahsi çıkarları için kullananlara karşı koyuştur. Bu anlayış sandığa gömülmelidir. Tamam, ben siyasete başladığımda beni uyaranlar oldu. ‘Bak Sevigen’e dikkat et’ diyenler çevremde vardı. Ancak dinlemedim. Vicdanım ise şimdi yaptığım hatayı kabul etmiyor. Sonra CHP’nin Genel Sekteri Önder Sav faktörü var. Sav’ın CHP Genel Sekreter Yardımcısı olan Sevigen’i halen görevinden uzaklaştırmamış olması anlaşılır gibi değil. Anlaşılan bunlar aynı ekip. Yok, aynı ekip değil ise, Sav da bu tavrı ile aynı zihniyete ortak oldu.”

 

Vakit- Aslan Değirmenci

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.