T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Devrimci Lider Sarp Kuray Yeniden Cezaevinde...

Devrimci Lider Sarp Kuray Yeniden Cezaevinde...

 

 

http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_293659.jpg"Dışarı Çıkmak Yok! Zor Geldim Zaten Ülkeme. Kimdir Ki, Bana Dışarı Çıkmayı Öğütlüyor, O Benim Düşmanımdır!"

 

Türkiye Devrimci Hareketi'nin önemli ismi Sarp Kuray yargılandığı 16 Haziran Örgütü Davası nedeniyle müebbet hapse çarptırıldı. Sarp Kuray cezasını çekmek üzere dün ceza evine teslim oldu. Kuray, 71 yaşında cezaevinden çıkacak.

 

Teslim olmadan önce Ankara Sanat Tiyatrosu'nda basın açıklaması yapan Sarp Kuray, 68 kuşağın dan biri olarak, "sermaye ve emek çelişkisinden değil, halkın arasından geldiğini" söyledi.

 

68 kuşağının en büyük özelliğinin "ciddi ve tutkun kardeşlik" olduğunu ifade eden Kuray, 70'ler den sonra bu kardeşlik ruhunun zedelenmeye başladığını ve devrim cilerin kendilerine şablon aramaya ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

 

Devamını okumak için tıklayınız


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.