25 Şubat 2009

(anadoluhaber) EGENEKONDA FLASH GELİŞME ! (Mİ?)

Ergenekonda flaş gelişme !
 
 
Dost tarikatı lideri olduğu iddia edilen emekli binbaşı İhsan Güven ve eşi Sibel Güven'in öldürülmesi olayına ilişkin 7 sanığın yargılandığı davada Ergenekon davası sanıklarından Habip Ümit Sayın ve Ergün Poyraz ile şarkıcı Çelik Erişçi ve İhsan Güven'in eski eşi Ayşe Ersoy'un tanık olarak dinlenmesine karar verildi.

25/02/2009

Şarkıcı Çelik, mahkemeye zorla getirilecek...

Dost tarikatı cinayeti dosyası Ergenekon davası ile birleştirilmesi talep edilmiş ancak bu talep kabul edilmemişti. 

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Abdulselam Tutal, Burhanettin Yalçın, Burak Çileli, Selim Aydın ve Emin Koçhan katıldı. Bir önceki celsede Ergenekon davası ile birleştirilmesi istendiği hatırlatılan dosyanın birleştirilme talebinin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildiği tutanağa geçirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da Ergenekon dosyası içerisinden bu davayla ilgili bir klasör evrak ve 9 klasör raporu mahkemeye gönderdiği belirtildi. Savcı Zekeriya Öz imzası ile mahkemeye yazı yazıldığı ve gönderilen rapor ve yazıda İhsan Güven cinayeti ile ilgili 17 madde sıralandığı ifade edildi. İşte Cihan Haber Ajansının aktardığı haberden sanıkların ifadeleri ....


DEVAMI>>>
--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.