T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Erdoğan'ı sinirlendiren İki Türk Gazeteci

Erdoğan'ı sinirlendiren İki Türk Gazeteci

Erdoğan'ı sinirlendiren İki Türk Gazeteci

ZATEN SABIKALI BİR BAŞBAKAN Türkiye'yi başka bir yere götüren lider


30 Ocak 2009 15:38

Başbakan Erdoğan bugün İstanbul'da yaptığı konuşmada Türk medyasındaki İSRAİL YANLISI YORUMLARI eleştirdi.

Hürriyet baş yazarı Oktay Ekşi'nin PERES'İ DESTEKLEYEN yazısından sonra Mehmet Ali Birand da ERDOĞAN YANLIŞ YAPTI diye yorum yaptı.

Başbakan'ı sinirlendiren İKİ TÜRK GAZETECİ BİRİ olan Mehmet Ali Birand, İsrail restinin Türkiye'ye zarar vereceğini söyledi.

ERDOĞAN ALKIŞLANACAK
Birand, "Başbakan Erdoğan, Türkiye'de de son derece cesur, İsrail Cumhurbaşkanı'na gereken cevapları vermiş olan, büyük bir insan olarak alkışlanacak. Bütün bunlar olacak. Erdoğan kendi açısından Araplar ve Türkiye açısından önemli bir başarı kazandı. Önemli bir sahnede rol aldı ve o rolü de yerine getirdi" dedi.

"Ancak... Bu işler çok uzun sürmez. Bu işler bir süre sonra günlük yaşam içerisinde eriyip gider" diyen Birand, sonrraki süreçte ise gerçeklerle karşı karşıya kalınacağını ifade etti.

PERES İLK ADIMI ATTI
Birand, "Eğer Türkiye ve İsrail tutumlarını değiştirmez ise, ki Peres burada ilk adımı attı. Şimon Peres, Başbakan Erdoğan'ı arayarak yumuşama işaretleri gösterdi. Şimdi eğer Başbakan bu retoriği devam ettirirse (bu sertliği, bu katığı, çünkü çok ağır konuştu) o zaman Türkiye'nin dış politikasındaki dengeler değişir ve bundan sadece Türkiye değil Erdoğan da zarar görür.
ZATENA SABIKASI VAR
Erdoğan 'büyük gözaltı'na alınır. Zaten sabıkası olan bir Başbakan olarak, sabıkalı bir iktidar olarak bundan sonra "Türkiye'yi başka bir yere götüren lider" konumuna gelir. İşte buna dikkat etmek gerekir" diye konuştu.


Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.