7 Şubat 2009

(anadoluhaber) Ersöz'ün astsubayı kayıp!

07. 02. 2009

 

Ersöz’ün astsubayı kayıp!

 

15 Ocak 2009 tarihinde Ergenekon firarisi Tuğgeneral Levent Ersöz’le birlikte yakalanan muvazzaf astsubay S.G.’den yaklaşık 3 haftadan bu yana haber yok. Terörle Mücadele ekipleri, Mehmet Orhan Gülcü sahte kimliğiyle Ankara Balgat’ta bulunan Özel 100. Yıl Hastanesi’ne rapor almak için gelen Ersöz’ü gözaltına almıştı.

 

Aslan Değirmenci’nin haberi

 

Ersöz’ün üzerinden çok sayıda şifreli belge ve farklı isimlere düzenlenmiş kimlikler çıkarken, kendisine refakat eden kişinin muvazzaf bir astsubay olması ise kafaları karıştırmıştı.

JANDARMAYA TESLİM EDİLDİ AMA AÇIKLAMA YOK

Kırşehir Alay Komutanlığı’nda görevli S.G. isimli muvazzaf astsubay, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Ersöz’e refakat eden kişinin halen orduda görevli olması ‘Ersöz, TSK’nın güvencesi altında mı?’ değerlendirmelerine de yol açmıştı. S.G.’nin jandarmaya teslim edildiği yönündeki kesin bilgilere rağmen askerin bu konuda halen bir açıklama yapmaması dikkat çekici bulunuyor.

KAYIP OLAYLARI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’le birlikte yakalanan muvazzaf Astsubay S.G., Ersöz’ün Şırnak Jandarma Komutanlığı döneminde Silopi’de kaybolan Serdar Tanış ve Ebubekir Deniz’i gözaltına alan istihbarat subayı olarak tanınıyor.

S.G. İÇİN KAYIP YAKINLARI YARGI YOLUNDA

Ersöz, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı yaptığı sırada, Astsubay S.G. de Silopi’de istihbarat astsubayı olarak görev yapıyordu. Tanış ve Deniz ailesi, Ersöz’ün yanı sıra S.G., Taşkın Akgün, Süleyman Can ve Şemdinli çetesinde yargılanan PKK itirafçısı Veysel Ateş hakkında dava açılması için savcılığa başvurdu ancak bir sonuç alınamadı. Tanış ve Deniz aileleri Ersöz ve S.G. için yeniden yargı yoluna başvuracak.

 

VAKİT- ASLAN DEĞİRMENCİ


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.