T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) FKÖ: Niçin Alternatif ve Bu Panik Neden?

Hamas lideri Halid Meşal'in, 28 Ocak günü Doha'daki toplantıda

18/02/2009

Filistin'de yeni bir liderliğe ihtiyaç duyulduğunu deklare etmesi ile birlikte, çeşitli Arap başkentlerinde görev yapan geleneksel Filistinli lider elitlerin yanı sıra Batı Şeria'daki Filistin Yönetimi'nin liderleri arasında da ciddi bir panik ortamı oluştu.

Meşal'in bu talebine gelen tepkiler, Gazze'de binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet veren 23 günlük İsrail saldırıları esnasında, Filistin Yönetimi ve onun destekçileri tarafından yayımlanan açıklamalardan çok daha sertti.

Katar'da muzafferane bir eda ile konuşma yapan Meşal, Filistin Yönetimi'nin "şu anki devlet içerisinde hiçbir yetkiye sahip olmadığı" uyarısında bulundu: "Filistin Yönetimi, acizlik ve suiistimalin ön planda olduğu bir ülkenin temsilidir ve (o), bölünmeleri derinleştirmek için bir araçtır". Meşal, tüm Filistinlilerin içinde bulunacağı yeni bir liderlik yapısının oluşturulması çağrısında bulundu.
Yazının Tamamı İçin TIKLAYINIZ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.