5 Şubat 2009

(anadoluhaber) Fwd: Bilgilendirme : VARLIK BARIŞI hk.



superonline.com>


 Arkadaşlar İktidar şürekası yurt dışına taşıyacak varlık bulmakta artık zorlanıyor.. Lütfen siz varlıklarınızı yurda getirin veya ortaya çıkarın  J))

 

 

5811 sayılı Kanun ile getirilen ve 2008/1840 sayılı Tebliğimizle teşkilatımıza duyurulan Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılmasına ilişkin düzenlemelere ilişkin olarak;

 

Maliye Bakanlığı yetkililerince, uygulamayla ilgili bankaların şube personelinin yardımcı olmadıkları, hatta konuyla ilgili bilgilerinin olmadığı, ayrıca kullanılacak FORM örneklerinin(Tebliğimizdeki EK 1) şubelerde bulunmadığı ifade edilmiş olup, uygulamanın etkinliği açısından gereken özenin gösterilmesi istenmiştir.

 

Bilgi edinilmesi amacıyla Maliye'den alınan SUNUM  ekte gönderilmekte olup, tereddüt edilen vergisel hususlarda Başkanlığımızla, şüpheli işlemler konusunda ise Bankamız Uyum Görevlisi ile temasa geçilmesi uygun olacaktır.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.