4 Şubat 2009

(anadoluhaber) HOCAM SEN HEP HAKLI ÇIKTIN

Milli Görüş sen ne imişsin de kimse farkında değil.Çağlayanda bir çağladın pir çağladın.Artık her kes senin türkünü söylemeye kendisini mecbur hissetmeye başladı.Bundan sonraki hedef inşaallah İslam Birliği olacak ve bunu telaffuz etmeye mecbur kalacaklar.İsrail vurmaya yine başladı ki Sayın Davos Fatihinden somut adımlar bekliyoruz.Ama sanırım daha çok beklememiz gerekecek.

Hocam, Sen Hep Haklı Çıktın!

Zaman hep Erbakan'ı haklı çıkarıyor. O hep İslam Birleşmiş Milletlerinin kurulması gerektiğini söylüyor. Ancak bizler onun çok gerisindeyiz. BM'nin ne olduğunu İslam dünyası maalesef katliamlardan sonra biraz biraz gördü ve İslam BM'ni dile getirir oldu. Erbakan gerçek bir lider. Her şeyi önceden görüp değerlendirmesini yapıyor. Nasıl bir yol takip edilmesi gerektiğini de ortaya koyuyor. Keşke dediklerini dış mihraklardan daha önce anlayıp onlar tedbirini almadan gereğini yapabilsek. Bizi uyandıran, gerçekleri görmemizi sağlayan Hocama Allah uzun ömürler versin. Kendisine karşı çıkıp, hele hele 28 Şubat adaletinin ürünü mahkûmiyet kararı ile kara çalmaya çalışanlar biraz vicdanınızın sesini dinleyin! Milletini bu kadar seven ve bu yolda büyük bedeller ödeyen bir liderin değerini halen anlayamayanlar umarım geç kalmazlar. 

--
Milli Görüş Anadolu'ya hakkı, adaleti getiren, Malazgirt zaferini kazanan görüştür. Sultan Alparslan'ın görüşüdür. Milli Görüş, hakkı, adaleti Kosova'ya götüren Sultan Murat'ın görüşüdür. Milli Görüş, haksızlığı ve zulmü önlemek için Yıldırım gibi NİĞBOLU'ya yetişen Sultan Beyazıt'ın görüşüdür. Milli Görüş, Mustafa Kemal'in öncülüğünde İstiklal Savaşını yapan görüştür. Milli Görüş, son olarak Kıbrıs'taki katliamı durduran, adaya huzur ve barışı getiren görüştür.




Türkiye'deki 70 milyon kardeşimizin hepsinin ve yeryüzündeki 6 milyar insanın hepsinin saadetini temin etmek için Milli Görüş: "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye", "Yeni bir Dünya" ideallerini gerçekleştirecek bir görüştür.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.