13 Şubat 2009

(anadoluhaber) İlt: her türlü haine karşıyım




----- Özgün İleti -----
Kimden : "emir_senol77"
Kime :
Gönderme tarihi : 13/02/2009 11:09
Konu : her türlü haine karşıyım

Washington'da Yahudi örgütlerinin temsilcileriyle görüşen AKP'li vekiller, Başbakan Erdoğan'a Ermeni tasarısının Kongre'den geçmemesi için neler yapılması gerektiğine ilişkin rapor sundu
İkisi AKP'li, biri MHP'li vekilden oluşan üç kişilik TBMM heyeti, ABD'nin yeni Başkanı Barack Obama ekibiyle görüşmek üzere gittiği ABD'de, Yahudi lobileriyle de programda olmayan görüşmeler gerçekleştirdi. Sözde 'Ermeni soykırımı' yasa tasarısının gündeme gelmesi üzerine, 13 ayrı Yahudi örgütü ile jet hızıyla temas kuran heyet, Yahudi lobilerinden destek istedi. Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışının ardından gerçekleşen görüşmelerde, Türkiye'ye yönelik endişelerini ortaya koyan Yahudi örgütleri, 'Tasarının geçmesini ne engelleriz ne destekleriz. Nötr davranırız' mesajı verdi. Heyetteki AKP'li vekiller, tehlike çanları çalan Ermeni soykırım yasa tasarısına yönelik bu gelişmeyi raporlaştırıp Başbakan Erdoğan'a sundu.
SİYONİSTLERDEN RANDEVU-bulanan suyu birileri düzeltmeye çalışacak-
Heyette, AKP Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, AKP Çankırı Milletvekili ve Dış İşleri Başkan Yardımcısı Suat Kınıklıoğlu ile MHP İstanbul Milletvekili AB Uyum Komisyonu üyesi Prof. Dr. Mithat Melen var. Amerikalı dört senatörün, 24 Nisan'ın 'Ermeni soykırım günü' olarak tanınması amacıyla hazırladığı taslak için harekete geçen heyet, ABD'de etkin olan Yahudi örgütlerinden randevu aldı. Türk vekiller AIPAC, ADL, National Jewish Democratic Council (Ulusal Yahudi Demokrat Konseyi), DIR, World Zionist Council (Dünya Siyonist Konseyi), AJC'M'TEE, UJC, Republican Jewish Coalition (Cumhuriyetçi Yahudi Koalisyonu) başta olmak üzere, toplam 13 örgütün yöneticileri ile bir araya geldi.
BAŞBAKAN YAHUDİLERİ ELEŞTİRMEDİ-geri vites mi-


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.