T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) 'İsrail ile ilişki sürmeli' yanlış yapmayalım lütfen !!

Başbakanın Davostaki çıkışından dolayı halk  heyecanlanmış ve sokaklara dökülmüştü.Her ne kadar  Başbakan "bu tavrım sunucuya karşıydı" dese de halk bunu sunucuyla beraber İsrail'e karşı bir tavır olarak değerlendirmişti.

 

Halk olan biteni değil, görmek istediğini görmüştü.Durun beyler hiç heyecanlanmayın, noluyorsunuz?.Elbette Pereze bu fırça ve sunucuya bu tavır çok güzeldi.Fakat bir şeylerin değiştiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

 

Meşhur Mason Babının söylediği gibi  hiç beklenmedik yerde çok ağır faturlar çıkabilirdi.Cemil Çiçek başbakanın kırdığı potu telafi etmede geç kalmadı ve ağır faturaların çıkmaması için de "zararın nesrinden dönülse kardır" babından açıklamayı patlattı.

 

'İsrail ile ilişki sürmeli'

http://www.sabah.com.tr/haber,BE456A67FA8C41E2A12A3F7BFBF9C871.html

 

Sürmeli ki bizim paralarımız İsraile akıtılsın ardından da adamlar bu paralarla  silah bomba uçak alıp Müslümanları, masum insanları, bebekleri öldürsün.

 

Arkadaşlar özelikle Başbakanının çıkışından sonra heyecanlanıp, "ÇOK İYİ YAPTI"  diyenler,  hepinizi  düşünceleri özgürce ifade etme hakkı çerçevesinden saygılı bir dille," israil'le ilişkiler sürmeli diyenler ÇOK KÖTÜ YAPTI"  demeye davet ediyorum.Bebek katillerine silah parası bizden olmasın,  lütfen bu yanlışı her ortamda dile getirin.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.