18 Şubat 2009

(anadoluhaber) "İsraillli Firmaları İhaleden Çıkartın!"

İSRAİLLİ FİRMALARI İHALEDEN ÇIKARTIN:

 

 

 

         Bence bu katliamın yapılacağından TÜRKİYE'nin de haberi vardı. GAZZE katliamından birkaç gün önce İSRAİL, TÜRKİYE ve MISIR'ı ziyaret etmişti.

 

         Eğer gerçekten Başbakan bu cinayetlerin işlenmesini öğrendi ve Siyonistleri üzmemek için bu hunharca katliama göz yumduysa ne bu dünyada ne ahret de  asla hesabını veremez.

 

         Günlerdin masum Gazzelilerin, masum Filistinlilerin tepesine füze yağdıran terör devleti İSRAİL'in şirketlerinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca satın alınması planlanan "Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemleri" ihalesine katılacak olması kamuoyunun büyük tepkisini ve ne amaçla bu ülkeye verildiği hakkında tepsini çekmiştir.

 

         İsrailli Firmaları İhaleden Acele çıkartalım;

 

            Siyonistlerin GAZZE'yi toplama kampına çeviren, periyodik kaitlamlar yapan soykırımcı İSRAİL'in firmalarının füze ihalesine katılacak olması vatadanşlarımızın tepsini çekmiştir. K.K.K.lığı tarafından satın alınması planlanan ihalede iki İSRAİL firması da bulunuyor. Alçak irtifa Hava Savunma Füze Sistemi Projesi için İsrailli "IAI

 Firması ile " "Rafael Advandec Systems Ltd."  firmalarının teklif hazırladğı bildirildi.

 

            Yerli Üreticiye Destek, Olunsun;

 

            Kara Kuvvetleri K.lığı'nın tesislerinin ve birliklerinin nokta savunmasının sağlanması maksadıyla tedariki planlanan "Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemleri" ihalesinde AKSA Makine Sanayi, ASELSAN, Havelsan, Meteksan Savunma Sanayi, Otokar A.Ş., Roketsan, TUBİTAK İle  Vestel Savunma Sanayi gibi yerli firmaların yanı sıra; Çinli Cpmıec, Alman Diehl Defeence, Koreli Dosan, Norveçli Kongsberg, Rus Rosoboronexport ve İsveçli Saab gibi Firmalarda yarışacaktır.

 

         Ben size şimdiden ihalenin sonucunu söyleyeyim. Bu ihaleye Gazze katili Siyonist firmalar kazanacaktır. Bu Siyonistler Alman, İsveç, RUS Firmalarından daha iyi bir teknolojiye sahip mi ki bu ihaleyi kazanacaklar. Yaptıkları ortada, modernize ettileri tanklar çalışmıyor. Ambara çekilmiş durumda. Yapmış oldukları her şey hatalı ve zamanında teslim edilmemiş durumda bulunmakta. Üstelik yerli firmalarımız varken niye bu gavur bozuntularına para kaptıracağız Bizdeki bu İsrail sevgisi yok olmadıkça biz adam olamayız. Lütfen BOP Eş Başkanı olan Sayın Başbakan; Yerli üreticiye destek olsun.

 

         Sonuç yukarıda da arz ettiğim gibi ihaleyi Yahudiler kazanacak, üstelik yaptıkları proje; ileride de hepimizin göreceği gibi birçok menfi sonuçlar/arızalar çıkartacak çalışamayacak yani Siyonistlere paramızı kaptırdığımızla kalacağız. Sayın Başbakan Davos'daki çıkışının devamı olarak bu ihaleye Siyonistleri sokmasa o zaman Davos'daki direnişinin gerçek olduğunu anlarız.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

18.02.2009

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.