13 Şubat 2009

(anadoluhaber) Milli Görüş 28 Şubat'ta 40. yılını kutlayacak

Milli Görüş 28 Şubat'ta 40. yılını kutlayacak

Kaynak: dunyabulteni / Tarih/Saat: 07 Şubat 2009 Cumartesi, 16:20:20 / Link : www.dunyabulteni.net

Necmettin Erbakan liderliğindeki Milli Görüş, 28 Şubat darbesinin yıldönümünde 40. yılını kutlayacak.

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan liderliğindeki Milli Görüş Hareketi, Devlet Başkanları, İslami hareketlerin liderleri, İslam alimleri ve Ortadoğu'dan da önemli isimlerin katılımıyla 40. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor.

Programa katılması için İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile irtibata geçen Milli Görüşlüler, bu ağır misafiri en iyi şekilde ağırlayacaklarını düşünüyorlar.

Son dönemde yaptığı çıkışlar ile Milli Görüşlülerle beraber tüm İslam Coğrafyasının takdirini kazanan Ahmedinejatd'ın programa katılma ihtimali şimdiden Milli Görüşlüleri heyecanlandırdı.

Milli Görüş hareketinin 40. yılı için İslam Coğrafyasının dört bir tarafından önemli konukların katılım yapması bekleniyor. Devlet başkanlarının, İslami hareketlerin liderlerinin, sivil toplum örgütü temsilcilerinin ve İslam alimlerinin yanı sıra Ortadoğu'dan da önemli isimlerin kutlamalara katılması bekleniyor.

Yabancı konukların yanı sıra Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, SP Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, SP eski Genel Başkanı Recai Kutan, Refah Partisi eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal ve Milli Selamet Partisi eski Genel Başkanı Süleyman Arif Emre'nin yanı sıra Milli Görüş hareketine 40 yıldır destek vermiş, bu uğurda mücadele etmiş binlerce Milli Görüşlü de bu programa katılacak.

Programın yapılacağı gün ise oldukça dikkat çekici. 28 Şubat darbesinin yıldönümünde Abdi İpekçi'de toplanacak olan Milli Görüşlülerin bu günü seçmeleri anlamlı bulundu. Geceye çok meşhur sanatçıların da katılacağı öğrenilirken başka birçok sürprizin de olacağı söyleniyor.


 



Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.