T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: (anadoluhaber)

SÜPER BİR LİDER TAM TÜRKİYE YE YAKIŞAN BİR LİDER.

03.02.2009 tarihinde ali yilmaz <ali_yilmaz_78@hotmail.com> yazmış:
prof.dr.Numan KURTULMUŞ
 
 
      İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 1982 yılında mezun oldu. 1984 yılında, yine aynı Fakülte'de yüksek lisansını tamamladı. 1988-1989 öğretim yılında ABD'nde Temple University School of Business & Management'da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü. Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD'nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations'nda Misafir Öğretim Üyesi olarak bulundu. Yazarın, sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır. Ayrıca, çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sunmuştur.

      'Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi've 'Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim'konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile 'Post-Endüstriyel Dönüşüm've 'Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri'isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur. 1992 yılında İktisat Doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında Doçentlik ünvanı almıştır. Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınlanmıştır.

      Bir ara İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Kurtulmuş, fiili siyasetle meşgul olup Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini sürdürdü.

      FP'nin Anayasa Mahkemesi'nce 22 Haziran 2001'de kapatılamsından sonra kurulan Saadet Partisi'nin GİK'nda görev aldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden sonra 26 Ekim 2008 tarihinde Saadet Partisi Büyük Kongresinde Genel Başkanlığa seçilmiştir.


Kurtulmuş'un Yemini

         "Bana ateşten bir gömlek giydiriyorsunuz.
Siyaseti namusum üzerine yapmaya milletim adına sizlerin huzurunda söz veriyorum.


Ömrüm vefa ettiği sürece toplumun sağlık ve refahı için sonuna kadar çalışacağıma söz veriyorum.
 
Sizlere yalan söyleyip sizleri kandırmayacağıma milletim adına söz veriyorum. 

 
 

Allah'tan başka kimseye kul olmayacağıma şerefim ve inancım üzerine söz veriyorum...

 
Seçim zamanı göklerdeki yıldızları vaadedip, yapamayacağım sözler vermeyeceğime milletim ve inancım adına söz veriyorum.


Siyaseti bir çıkar amacı haline getirmeyeceğimi, Harun gibi gidip, Karun gibi gelmeyeceğime, Musa gibi gidip Musa gibi geleceğime Firavun gibi gelmeyeceğime söz veriyorum.


Boş kavgalarla bu milletin vaktini boşa harcamayacağıma, adaleti hiç bir zaman unutmayacağıma benliğim üzerine söz veriyorum.

 
 
Güçsüz bırakılanlar adına sonuna kadar mücadele edeceğimize söz veriyorum.
 
Hükümetlerin yanlışa düşmemesi için iyi niyetli bir politika izleyeceğimize, biz iktidara geldiğimizde iyi niyetli muhalefete kulak vereceğimize söz veriyorum."

 
 

Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ


 
 
 


Yeni nesil Windows Live Services'ı ücretsiz edinin. Buraya tıkla!




Türkiye'deki 70 milyon kardeşimizin hepsinin ve yeryüzündeki 6 milyar insanın hepsinin saadetini temin etmek için Milli Görüş: "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye", "Yeni bir Dünya" ideallerini gerçekleştirecek bir görüştür.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.