18 Şubat 2009

(anadoluhaber) Siyonistlerin Gazze Saldırısının Ardındaki Hedefler


18/02/2009
 
İsrail gazetelerinden Jerusalem Post'a konuşan İsrailli askeri uzmanlar, Gazze'ye düzenlenen son "Dökme Demir Operasyonu"nun amaçlarından birinin de halihazırda sürdürülen füze savunma projesi "Demir Kubbe" için veri toplanması olduğunu belirttiler.
 
Bu kişiler, Tel Aviv'in savaş sırasında bazı silah geliştirme timlerini, Gazze'den İsrail'e fırlatılan roketler hakkında istihbarat toplamak amacıyla bölgeye gönderdiğini söylüyorlar.
 
23 gün süren saldırı sırasında bu timler, Gazze'den fırlatılan ev yapımı füzelerin ve Katyuşaların değişik hava şartları karşısındaki tepkileri ve "Demir Kubbe" radar sistemi tarafından nasıl izlendikleri hakkında veri toplamışlar.
 
Demir Kubbe, güney Lübnan'dan fırlatılan füzeleri engellemek amacıyla tasarlanmış, projenin tam anlamıyla 2010 yılında işlerlik kazanması bekleniyor. Sistem, roketleri izleyecek radarlardan ve bu roketleri düşürecek füzelerden oluşuyor.
 
İsrail'in bu savaşta pek çok başka sistemi de ilk kez denediği bildiriliyor. Bunlar arasında Golan tugayının kullandığı, Merkava 4 tanklarının model alınmasıyla üretilmiş zırhlı personel taşıyıcıları da bulunuyor.

 

Yazının Devamı ve Resimler için Tıklayınız

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.