9 Şubat 2009

(anadoluhaber) WG: (oybirligi) ERGENEKON KARİKATÜR + Delilsiz 220 Gün Hapis

Gladio'nun kendi disindakilere karsi olusturdugu senaryo, her gecen gün biraz daha ortaya cikmakta,, daha aydinlatilacak cok sey var..Ve bu gelismeleri, kendi siyasi ve ideolojik muhaliflerini "sindirmek" icin kullananlarin, hesap verecekleri bir sürec izleyecektir. BOP esbaskani, yandaslari ve yalakalarina ithaf olunur.

--- engin kültür <enginkultur@gmail.com> schrieb am Mo, 9.2.2009:
Von: engin kültür <enginkultur@gmail.com>
Betreff: (oybirligi) ERGENEKON KARİKATÜR + Delilsiz 220 Gün Hapis
An:
Datum: Montag, 9. Februar 2009, 10:19

Kimden: Ali Serdar Bolat

Delilsiz 220 gün hapis
.
 
Org. Hurşit Tolon, 220 gün sonra DELİL YETERSİZLİĞİNDEN tahliye edildi. (Sağlık sorunundan değil)
 
Gerici basın yine yalan yazmaya devam ediyor. Sözde Org. Tolon, GATA'nın verdiği hülle (sahte diyemedikleri için hülle diyorlar) raporla tahliye oldu diyorlar.
Serapa yalan.  Hastaneye yatmakla tahliye olmak arasındaki farkı halkın anlayamayacağını sanıyorlar.
 
Org. Tolon, "Silahlı terör örgütü kurma veya yönetme", "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme" suçlarından Ergenekon Soruşturması'nın 6. dalgasında gözaltına alındı, Nöbetçi 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce 6 Temmuz'da tutuklandı, yurt dışına çıkış yasağı konuldu.
Sağlık sorunları nedeniyle 23 Ocak'ta GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde tedaviye görmeye başladı.

+++++++++++++++++++++++
 
Nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınan Org. Tolon'un tahliye kararında şöyle deniyor:
 
"Tutukluluk durumuna gerekçe gösterilen 29 sayfalık kitap fotokopisinin daha önce çeşitli basın kuruluşlarınca haber konusunu yapıldığı MİT Müsteşarlığı'nca gönderilen yazıdan anlaşılmıştır. "
 
"Bu şekilde kamuca bilinen bu belgelerin fotokopisinin şüphelide bulunmasının, önceki kararımızdan farklı olarak, tek başına suç örgütüne üye olunduğuna dair veya yönetici olunduğuna dair bir delil niteliğinde bulunmadığı, yine bir önceki ret kararımızda geçen Hurşit Tolon'un telefon görüşmelerinin örgütle bağını gösterecek nitelikte unsurlar içermediği, ayrıca örgütün gerçekleştirdiği iddia olunan eylemlerle Hurşit Tolon'un bir bağının kurulamadığı gözetilmiştir."
+++++++++++++++++++++++
 
Yani neymiş:
Her yerde bulunabilen, internette, gazetelerde, kitaplarda yayımlanmış olan bir yazı evinizde bulunduğu için 220 gün suçsuz yere hapislere atılabiliyormuşsunuz. Sırf bu yüzden, silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmekle suçlanabiliyormuşsunuz. Gerici yayın organlarında yargısız infaz edilebiliyormuşsunuz.
Bu da, Tayyip Erdoğan Hükümetinin ülkemizi ne kadar demokratlaştırdığının bir göstergesi oluyormuş.
 
Mahkemenin bu kararı, aynı nedenle örgüt yöneticisi sayılan Sayın Doğu Perinçek ve diğer İşçi Partili yöneticilerinin haksız yere hapiste tutulduğunu ortaya koymaktadır. Bu durumda İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yapması gereken tek şey Doğu Perinçek ve arkadaşlarını derhal serbest bırakmaktır
 
+++++++++++++++++++++++







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.