T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Yahudi kuruluşunun Erdoğan memnuniyeti


Yahudi kuruluşunun Erdoğan memnuniyeti

Yahudi kuruluşunun Erdoğan memnuniyeti
 

ABD'deki önemli Yahudi kuruluşlarından Anti-Defamation League-ADL, Başbakan Erdoğan'ın, Davos'taki eleştirilerinin hedefinin İsrail halkı ve Yahudiler olmadığını dile getirmesinden memnun...

 

Kuruluşun yazılı açıklamasına göre, ADL'nin ulusal direktörü Abraham Foxman, "Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul'a döndüğünde, eleştirilerinin hedefinin İsrail halkı ve Yahudiler olmadığını açıklamasından memnuniyet duyuyoruz" dedi.
Türkiye'de son zamanlarda Yahudi düşmanlığının arttığı iddiasına yer veren Foxman, "Başbakanın İsrail'i eleştirirken daha ılımlı bir ton kullanmasının, Türkiye'de son zamanlarda artan antisemitizmin aşağı çekilmesine yardım edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.
Foxman, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in olayın hemen sonrasında durumu açığa kavuşturmak ve yatıştırmak için telefonla Başbakan Erdoğan'ı aradığını hatırlattı.
Peres'in tavrının övüldüğü açıklamada, Peres'in Davos'ta Erdoğan'ın eleştirilerine "akıl ve ilke dolu şekilde yanıt verdiği" görüşü dile getirildi.

AA


Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.