2 Şubat 2009

AW: (anadoluhaber) Re: Fwd: Sözlerinizin gereğini yapınız

Olaylar cik sicak oldugundan, o heyecan icerisinde, söylenecek tüm dogrularin heba olacagi acikti, bu nedenle heyecan dinsin, ortalik sakinlessin istedik.

Basbakani DAVOS kahramani ilan edenler, daha ayaginin tozuyla, benim tepkim Israil'e degil, moderatöre diyerek, esastan yan cizilmis oldugunu görmezden geldiler.
Yunanistan, destek verdi, hatta aramizdaki iliskiler bozulsun diye, daha fazlasinida yapacaklardir.
Hem Israil hükümeti, hemde sn Erdogan, muhataplarini, konuyu ic siyasette " secim yatirimi " olarak kullanmakla sucluyor.

Bilinen cok somut bir gercek var, o da sn . Basbakan bu konuda asla samimi degil ve tribünlere oynamaktadir.
Bazilari israrla görmemeye calissada, sn. Numan Kurtulmus net samimiyet cizgisinin adini koymustur...Samimiyse;
-Başbakan Erdoğan, BOP Eşbaşkanlığı'ndan derhal istifa etsin"

-AKP döneminde belediye yönetiminin hayal kırıklığına uğradığını söyledi.
-AKP belediyelerinde usulsüzlük ve yolsuzluğun kol gezdiğini söyleyen Seçilmiş, yanlışları düzeltmek, haksızlığı gidermek için geldiklerini dile getirdi.



--- ali yilmaz <ali_yilmaz_78@hotmail.com> schrieb am Mo, 2.2.2009:
Von: ali yilmaz <ali_yilmaz_78@hotmail.com>
Betreff: (anadoluhaber) Re: Fwd: Sözlerinizin gereğini yapınız
An: anadoluhaber@googlegroups.com
Datum: Montag, 2. Februar 2009, 12:51

Başbakan, BOP'tan istifa etsin

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Yiğidolar kenti Sivas'ta 'Saadet Türkiye Buluşmaları' programlarına iştirak etti. Saadet Lideri Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'ın tavrının sözde kalmaması için hükümetin icraata yönelik girişimlerde bulunmasını beklediklerini vurgulayarak, "Başbakan Erdoğan, BOP Eşbaşkanlığı'ndan derhal istifa etsin" dedi.

  • Başbakan, BOP'tan istifa etsin -

Yüzlerce araçla karşılama

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 'Saadet Türkiye Buluşmaları' çerçevesinde karayolu ile Kayseri'den Sivas'a geldi. Cumhuriyet Üniversitesi Kavşağı'nda yüzlerce araç tarafından karşılanan Kurtulmuş, sonrasında ise otobüs ile şehir turu attı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Seçilmiş ile halkı selamlamadan sonra partisinin il binasını da ziyaret eden Kurtulmuş, Büyük Otel'de düzenlenen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Kurtulmuş'a Sivas programları boyunca Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Esengün, Temel Karamollaoğlu, Tarım Eski Bakanı Musa Demirci, Gençlik Kolları Genel Başkanı Atik Ağdağ eşlik etti.

Gün gelir devir döner

Kurtulmuş, Saadet Partisi olarak muktedir siyasetin adresi olduklarını bir kez daha yineleyerek, bu saldırıları planlayanların uluslararası mahkemelerde yargılanmasını istedi. "Gün döner, devir döner" diyen Saadet Lideri, "Gün döndü, devir döndü. Sırp kasapları uluslararası savaş mahkemesine gitti. Şimdi İsrail'de savaş kararını verenler arkamızda büyük ağabeylerimiz durur sanıyorlar. Biz de yolumuza devam ederiz sanıyorlar. Bir gün gelir bu kararı verenler uluslararası savaş mahkemesinde yargılanır. Biz muhalefette iken etkimiz bu kadar. Siz bir de düşünün Saadet Partisi iktidar olunca etkisi ne kadar olacak" diye konuştu.

Seçilmiş'in adaylığı büyük heyecan oluşturdu

Daha önce Sivas Belediye Başkanlığı yapan Osman Seçilmiş'in tekrar Saadet Partisi'nden aday gösterilmesi kentte büyük bir heyecan oluşturdu. Belediye başkan adayları adına konuşan Sivas Belediye Başkan Adayı Osman Seçilmiş, kentlerin büyüyüp modernleşmesinin en önemi unsurunun belediyeler olduğuna işaret ederek, Millî Görüş Belediyeciliği'nin önemine değindi. Belediye Başkanı olduğu dönemde gece, gündüz çalıştıklarını da ifade eden Seçilmiş, AKP döneminde belediye yönetiminin hayal kırıklığına uğradığını söyledi. AKP belediyelerinde usulsüzlük ve yolsuzluğun kol gezdiğini söyleyen Seçilmiş, yanlışları düzeltmek, haksızlığı gidermek için geldiklerini dile getirdi.

Salon tıklım tıklım

Yoğun bir programın ardından gece 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım törenine katılan Kurtulmuş, Sivas Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı. Binlerce kişinin hınca hınç doldurduğu salon bir şölen havasında Kurtulmuş'a sevgi gösterisinde bulundu. Salonda seyircilere ayrılan bölüm tıklım tıklım dolunca vatandaşlar, yetkililer tarafından salonun oyun alanına alındı.  Büyük bir coşku ve heyecanla kürsüye gelen Saadet Lideri gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, Başbakan'ın Peres'e karşı haklı olarak ifade ettiği cümlelerin arkasında durduklarını yinelemenin yanı sıra uyarılarda da bulundu. Bütün dünyanın gözünün Türkiye üzerine odaklanmasını milletin ortaya koyduğu tavrın bir sonucu olduğunu belirten Saadet Lideri Kurtulmuş, "Bugün Başbakan'ın Davos'taki tavrının arkasında da milletimizin ortaya koymuş olduğu demokratik tavrın etkisi vardır. Bu millet İsrail'e dur demeseydi, belki Başbakan bu tavrı Peres'in karşısında ortaya koyamayacaktı. Davos'taki tavrın sözde kalmaması için bu işi icraata dökmesi gerekir. Biz Başbakan'a teklifimizi sunduk. Eğer bunları yaparsanız, yanınızdayız ve destekçininiz. Aksi taktirde siz panelde İsrail Cumhurbaşkanı'na bir şey söylemiş olmanın ötesine geçemezsiniz" dedi.

İŞTE SİVAS'IN YILDIZLARI

Sivas Belediye Başkan Adayı

Osman Seçilmiş

Ulaş İlçesi Belediye Başkan Adayı

Muhlis Egepehlivan

Koyulhisar İlçesi Belediye Başkan Adayı

Sedat Oruç

Hafik İlçesi Belediye Başkan Adayı

Selahattin Çuhadaroğlu

Akıncılar İlçesi Belediye Başkan Adayı

Murat Sevinç

Şarkışla İlçesi Belediye Başkan Adayı

Mustafa Tamer

Esengün: Millî Görüş'ün kırkıncı yılı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün 2009 yılının Millî Görüş'ün kırkıncı yılı olduğunu söyleyerek, 2009 yılının büyük heyecanlara ve Saadet için yükselişe neden olacağını dile getirdi. Millî Görüş'ün memleketi baştan başa fabrikalar ile donattığını da belirten Esengün, "40 yıldır bu millete hizmet ediyoruz ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletin Erbakan Hükümetini aradığını da belirten Esengün, hükümetin kalleşçe işbaşından uzaklaştırıldığını ifade etti.


Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.