T a r a f s ı z D e ğ i l i z

FİLİSTİN İÇİN BÜYÜK BULUŞMA...

FİLİSTİN İÇİN BÜYÜK BULUŞMA


 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

İnsan ve Medeniyet Hareketi Filistin Halkı'nın şanlı direnişine İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'ndan selam gönderiyor.

Gazze halkına destek olmak ve yakılıp yıkılan şehrin yeniden inşaasına katkıda bulunmak için organize edilen dayanışma gecesi için büyük bir katılım bekleniyor. Dünya Kuran-ı Kerim okuma Birincisi Mustafa Özcan GÜNEŞDOĞDU 'nun okuyacağı Kur'an tilaveti ile başlayacak olan gecede, Ahmet YENİLMEZ tiyatral bir gösteri (monolog) ile yer alacak. Programın sunuculuğunu Yusuf ÖCALAN yapacak. 

İHH Başkanı Bülent YILDIRIM Gazze deki son durumlar ve yardımların nasıl ulaştığını anlatacak. İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Başkanı İkram SOLTAN yaşanan bu olaylar karşısında tarihi ve coğrafi misyonumuza değinerek "Yeni Dünya Düzeni" ne yönelik düşüncelerini sergileyen bir tebliğ sunacak. Grup Genç 'in marşlarla iştirak edeceği gece, misafir konuşmacılar ve sinevizyon gösteriminin ardından Ömer DÖNGELOĞLU Hoca'nın gönüllere nakşolacak duaları ile son bulacak. 

 

Katılımın ücretsiz olduğu programa aileniz ve dostlarınızla birlikte sizleri de bekliyoruz.

 

 

07 ŞUBAT 2009 CUMARTESİ

19.00 - 22.30

 

ABDİ İPEKÇİ KAPALI SPOR SALONU

ZEYTİNBURNU - İSTANBUL

 

 






Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mektubu GENÇ GÖNÜLERLERİ MAİL GRUBU'na üye olduğunuz için aldınız.  
http://groups.google.com.tr/group/gonulerleri  adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Site yönetimi ile tanışmak için abdulmevla1@hotmail.com adresini MSN nize eklebilirsiniz... Kendi tanıdıklarınızı da mail grubumuza üye yapmak için siteye üye vasfınızla girip bu yetkinizi kullanabilirsiniz... Mail almak istemiyorsanız da lütfen bu adrese bildirin...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.