T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Numan Bey'in liderlik vasfı yok diyen Saadet Partili Başkan Kim

Numan Bey'in liderlik vasfı yok diyen Saadet Partili Başkan Kim

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, "Numan Beyin liderlik vasfı yok" sözleri ile gündeme geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş hakkındaki bu sözlerin sahibi, Mehmet Bekaroğlu'dan başkası değil...

Boyuthaber adlı sitede Mehmet Bekaroğlu ile yapılmış röportaj yayınlanmıştı. Bugün site arşivinden çıkartılmış olan röportajın ilgili bölümünü alıntı yapıyoruz.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu, 31 Mayıs 2007 tarihlinde kendisine yöneltilen soruya verdiği cevap ile şaşırttı.

İşte Mehmet Bekaroğlu'na yöneltilen soru ve kendisinin buna karşılık verdiği cevap:

Milli Görüş ve Saadet Partisi'nden bahsetmişken size önemli olduğuna inandığım şu soruyu yöneltmek istiyorum. Sayın Numan KURTULMUŞ ile ilgili. Bir dönem kendisiyle adeta kader arkadaşlığı yaparak 2002 seçimleri sonrası Saadet Partisi'ndeki görevinizden birlikte istifa etmiştiniz. Siz daha sonra tamamen koptunuz ancak Numan Bey Saadet'te kaldı ve son büyük kongrede aday olacağı söylentilerini boşa çıkararak yeniden Saadet Partisi yönetiminde Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak görev aldı. Ve 10 gün önce Sayın Başbakan'la konutunda bir görüşme yaptı. Bu görüşme hakkındaki düşünceleriniz nedir?

NUMAN BEY'DE ÇİZGİ SORUNU VAR

TEREDDÜTLERLE SİYASET YAPILMAZ

HADDİNDEN FAZLA DEĞER VERİLDİ

LİDERLİK VASFI YOK


Mehmet Bekaroğlu : Evet, Sayın Başbakan'ın kendisini AKP'ye davet ettiği, ve onun bunu reddettiği yorumları yapıldı. Bu konuda fazla yorum yapmak istemem ancak. Numan Bey'de siyasi çizgi ve istikrar sorunları var. Kendisinde tereddütlerle siyaset yapma yöntemi ve kararsızlık hakim. Aslında şahsında kesinlikle toplumu sürükleyebilecek bir profil yok. Bana sorarsanız Milli Görüşçüler kendisine hak ettiğinden fazla değer de verdiler. Oysa Numan Bey bunu kaldıracak kapasitede değil, zira kendisinde liderlik vasfı yok.

Kaynak: Marmarahaber

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.