30 Mart 2009

(anadoluhaber) DOSYA sahtekarlari, secimide kaosa sürükleme yarisina gectiler %87 acildi

biz kazandik diyecek kadar bir ajansin haberine atfederek  medya karsisina cikanlar  aslinda asker yetis bizide cignedi secmen diye feryad ettiler AMA Tayyib bu kepaze salaklarin uydurma manipulationunu soncsuz birakti.. Aliisn ulan alisin HUKUKA halkin secimine alisin..ALLAH artik  size firsat vermiyor.. bu demek deyilki seytan iflas etti ..
hayir SEYTAN sizlersiniz..
haydi biri icten ALLAH diyin ki seytaniniz catlasin, kimmi deniz baykal ve ekibi..
yuh size halkin seciminede hile karistirisaniz dosyalara kim sahib cikar..!

İstanbul'da AKP adayı Kadir Topbaş ile CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yarış kıyasıya sürerken, CHP'den yüzde 41.57 ile kazandık açıklamasına, AKP, 'CHP toplumu manipüle ediyor' diyerek sert tepki gösterdi

İstanbul'da AKP'nin adayı Kadir Topbaş ile CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında sandıkların açılmaya başladığı ilk saatten itibaren kıyasıya bir yarış başladı. Yüzde 40-42 oy oranı arasında gidip gelen AKP ve CHP arasındaki puan farkı zaman zaman yüzde 1'e düştü. İki partinin yöneticileri arka arkaya yaptıkları açıklamalarla birbirlerine meydan okudu.
Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Merkezi'ne giden Kadir Topbaş, kendinden emin bir açıklama yaptı. Topbaş, bir basın mensubunun, "Teşekkür konuşmasını yazdınız mı, sabah çok emin görünüyordunuz, yoksa bekleyip görüp de mi yazacaksınız? Konuşmanızın mesajı ne olacak?" sorusu üzerine, "Yazmadım. Kâğıttan okuyarak konuşma yapmayacağım, duygularımı yansıtmak istiyorum. Sonuç alalım ondan sonra inşallah birlikte olacağız" dedi.
Kılıçdaroğlu ise sandıklardan çıkan sonuçlarla ilgili ilk değerlendirmesinde yorum yapmak için erken olduğunu söylemekle birlikte, "Ama bizim koyduğumuz hedefin gerçekleşeceği anlaşılıyor. Umuyorum, ilerleyen saatlerde sağlıklı bir sonuç elde edilir ve biz beklediğimiz hedefe ulaşmış oluruz" dedi.

Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.