24 Mart 2009

(anadoluhaber) EKONOMİ BATSIN AKP BİTER diye düşünmüşlerdi

EKONOMİ BATSIN AKP BİTER diye düşünmüşlerdi

İsviçre bankalarında milyar dolarlar KERİZ TÜRKLER..
24 Mart 2009 / 07:17
 
300 MİLYAR DOLAR'I YÖNETEN 6 KİŞİ KOVULDU(!)
Dünyanın en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Singapur'da, sayılı Türk zenginlerine ait yaklaşık 300 milyon doları yöneten UBS, 6 kişiden oluşan ekibi toplu olarak işten çıkardı. 2 yıl önce büyük paralar karşılığı Credit Suisse'den transfer edilen 'tim'in toplu olarak çıkarılması kulislerde 'Acaba Türkler dolandırıldı mı?' dedikodularına neden oldu

IMF'YE DİLENDİĞİMİZ 20 MİLYAR, TÜRKLERİN DIŞARDA
100 MİLYAR DOLARI VAR

Türkler'in yurtdışındaki finans kuruluşlarında en az 100 milyar dolara yakın serveti olduğu hep konuşulurken, bu paraların park edildiği önemli kuruluşlardan biri olan İsviçreli UBS'de dün çok önemli bir gelişme yaşandı.

EKONOMİ BATSIN AKP BİTER  DİYE TÜM PARALAR YURTDIŞINA
Varlık yönetimindeki başarısı ve güvenilirliği ile dünyada ün yapan United Bank of Switzerland (UBS), Singapur operasyonunda 6 kişilik bankacı ekibin işine toplu olarak son verdi. Söz konusu ekibin Singapur'daki yatırım fırsatlarını değerlendiren zengin Türkler'e ait yaklaşık 300 milyon dolarlık bir portföyü yönettiği öğrenildi. Konu hakkında Reuters'a açıklama yapan UBS sözcüsü, “Banka yeniden yapılanma kapsamında Singapur'daki ekibin işine son vermesine rağmen Türk müşteriler için varlık yönetim piyasasından çıkmayı düşünmemektedir” dedi. Sözcü UBS'in de diğer kuruluşlar gibi stratejik ihtiyaçlarını ve kaynaklarını sürekli değerlendirdiğini günün şartlarına ve görünümüne göre şekillendirdiğini söyledi.

KERİZ TÜRKLER GEÇ DE OLSA DOLANDIRILDIKLARINI ANLADILAR
UBS'in işine son verdiği bankacıların toplu olarak bundan 2 yıl önce Credit Suisse'den transfer edilmiş olmaları ise, finans kulislerinde gelişmenin farklı şekilde yorumlanmasına neden oldu.

Son dönemde finans kuruluşlarının çalışanları tarafından çok fazla zarara uğratıldığına dikkat çekilerek “Söz konusu bankacıların yönettiği Türkler'e ait varlıklarda da bazı usulsüzlükler yaşanmış olabilir. Türk zenginler zarara uğratılmış ve durumu UBS yönetimine şikayet etmiş olabilirler” yorumları yapılmaya başlandı.

SADECE BİR BANKADA 60 MİLYAR DOLAR
Türkler'e ait ancak yurtdışında yönetilen ya da mevduat olarak tutulan paranın miktarı hep merak konusu oldu. Bu paranın 100 ile 150 milyar dolar arasında olabileceğine dair tahminler yapılıyor. Geçen ay içinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, “Kuzey Avrupa ülkesindeki sadece bir bankada Türk vatandaşlarının 60 milyar doları olduğu söyleniyor. Bu para ketumiyeti ile tanınan bir ülkede. Bu bilgiyi önceki akşam bir sohbette duydum ve ben de doğru olduğuna inanıyorum” demişti. (Vatan)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.