26 Mart 2009

(anadoluhaber) HAYDI ahmed sen islamin kalemliginde öncüsün ve real analizlerin var su APo isini ugur mumcunun kaldigi yerden devam ettir.

Apo'nun ve onun lideri olduğu PKK'nın Ergenekon yapı taşları olduğu gerçeği de gözler önüne serilmektedir. Bu ülkede halkı aptal yerine koyup, nasıl da gütmek için kendilerini yetkili ve etkili gören ve etkili kılan memurların ihanetlerine bakakaldık. Bunlar dayatmalarına devam etmişlerdir. Devleti hala kandırıp kullanabilmeleri de ilginçtir. Mahkûmken mağrur havalarına girenlerin de yanlarına yardımcılar ve yardakçılarının olmasının geniş bir yelpazeye yayıldığını görüyoruz. Aslında mahkûm olanların ve salıverilenlerin sayısından daha fazla dışarıda cirit atanlar olduğu gerçeği unutulmamalıdır.
 
-------Originalmeldung-------
 
 
 
haydi diyelim mirzaoglunun kitablarinda kan var.. danistay üstünde cikan haberleri ugur mumcu ile alakali cikan haberleri neden ciddiye almadik !
ergenekon durdurulmus olsada disardakiler icerdekilerden bence fazladir, demirel ekibi, dr. haberal ekibi, sezer ve daha günyüzüne cikartilmamis basin külübü habertürk ekibi e muhturayi yazdirip yasar büyükanit uytularak internete kondurulan  medya ekibi hala ortaya cikartilmadi..
 

HAYDİ UĞUR DÜNDAR!..


Bu işler böyle oluyormuş Uğur Dündar, etme bulma dünyası... 28 Şubatta Müslüm Gündüz vesilesi ile tüm Müslümanların namusuna ilişmeye kalkmadınız mı? Allah'ın adaleti bu işte, sen bir Müslüman'a iftira atıldığı yerde sırf reyting uğruna o Müslümana TV'lerden saldır olmadı bunu vesile kılarak tüm Müslümanlara hakaretler savur, sonra temizlikten bahset. Yok, ilahi Adaletten kaçış yok, sıra diğerlerinde bakalım daha ne olmadık hesaplar ortaya çıkacak. " Birisi bizim namusumuzla oynarsa bunun hesabını Yargıda sorarız, Yargı bizim namusumuzla oynarsa ne yaparız", insanlar boşuna hak ve hukuk adına cezaevlerinde çürümüyor.

Terör örgütü liderliği suçlaması ile İDAM cezası alan Sayın Salih Mirzabeyoğlu'na yapılan haksızlıklara ne diyorsun. Bir tane bile eylem emri vermediği halde örgüt kurmadığı halde, Örgüt Lideri olmak iddiasından İDAM cezası alan Mirzabeyoğlu ne yaptı? Tam 53.Cilt eser yazmaktan başka ne yaptı? Ne yaptı da şu an Bolu F Tipi Cezaevinde tek kişilik hücresinde en aşşağılık işkencelere, Telegram işkencesine maruz bırakılıyor.

Hiç bir şeyin üzerine korkmadan giden Uğur Dündar bunun da üzerine gitsene. Namus diye yırtınıyorsun, Mirzabeyoğlu Müslümanların namusunu korumak için kendini feda etmekten başka ne yaptı. Sorsana Başbakan'a, haysiyetinden şüphe duymadığın ve bir zamanlar Salih Mirzabeyoğlu'nun kadrosunda yer alan Adalet Bakanı M. Ali Şahin'e, elinde hiç bir iddia olmadığı halde İBDA'cılara idam cezası verilmesini taleb eden Turan Çolakkadıoğlu'na sorsana Mirzabeyoğlu ne yaptı???

Haysiyet, namus, ahlak sadece size dokunulduğu zamanmı var Uğur Dündar...

Haydi, durma haysiyet ve namus adına bunlarında üzerine git ve çık TV'ye bas bas bağır Salih Mirzabeyoğlu NE YAPTIDA İDAM CEZASI ALDI, SALİH MİRZABEYOĞLU NE YAPTIDA TELEGRAM İŞKENCESİNE MARUZ BIRAKILIYOR.

Haydi, Uğur Dündar...


videoyu izlemek için tıklayınız...



Asker demokrat olamaz

Levent Ersöz sohbette "Asker demokrat olamaz mı başkanım" şeklinde bir soru yöneltiyor. Dalan da "Olamaz, olmaması da lazım. Olay şu, demokrasi denilen olayda dünyada öyle bir demokrasi falan yok. Demokrasi bir game, oyun, gösteriş, şov. Yoksa gerçek demokrasi yok. Böyle bir demokrasi falan yok, bunlar normal halkın demokrasi var diye oyalandığı bir oyundur. Türkiye'de bizim şanssızlığımız Osmanlı'nın bir burjuvayı yetiştirip de Türkiye'yi o sivil burjuvaya teslim etmedi. Askerler de demokrasiyi kutsal bir tabu zannediyor, kenarda kalınca işte bu şekilde ayakta duruyor, olay bu. Bugün keşke benim elimde bir güç olsaydı, demokrasi nasıl olurdu, gösterirdim.... Güç kullanılır, zamanı geldiği zaman kullanılır. Kullanılmadığı zaman kafana çuval geçirilir" diye cevap veriyor.

26.03.2009

 
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.