T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Kaçıranlar için İşte O program.. Mutlaka İZLEYİN..

Kanal D'de yayınlanan Genç Bakış'a damgasını vuran soru ve Kurtulmuş'un cevabı...
 

KURTULMUŞ'A 'ONE MINUTE' SORUSU Davosta siz olsaydınız "One Minute" yerine ne derdiniz sorusuna, Kurtulmuş şöyle cevap verdi: "Davos'tan yirmi üç gün önce başladı Gazze borbardımanları. Biz olsaydık Davos'ta o toplantıya gitmezdik zira biz o güne kadar İsrail ile tüm ilişkilerimizi dondururduk. Biz bunu bir insanlık meselesi olarak görüyoruz. Biz Filistin'de ölen bir müslümanı Rachel Corrie'den farklı görmüyoruz.

İsrail 1967'den beri 98 BM kararları görmüş ama hiçbirini uygulamamış. İsrail'in bu saldırganlığı ancak siyasi bir irade ve ısrarın ortaya konulmasıdır. Saldırılar durana kadar büyükelçimiz geri çekilmeliydi. Türkiye bu kararlığı gösterseydi işgal yirmi üç gün sürmez İsrail bu saldırılarını devam ettiremezdi."

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 
Videoyu sitenize ekleyin...

 

BİZ "ONE MINUTE" DEMEZ "DURUN BİR DAKİKA!" DERİZ.
Psikoloji bölümünde okuyan bir bayan öğrencinin "Siz orada olsaydınız 'One Minute' der miydiniz? Yoksa 'Davos benim için bitmiştir' deyip meydanı terk mi ederdiniz, nelere 'one minute' diyeceksiniz?" sorusuna Kurtulmuş'un cevabı:

 

"Öncelikle teşekkür ederim. Bir kere biz 'one minute' değil Türkçe "Durun Bir Dakika!" deriz.

Kime "Durun Bir Dakika!" deriz.

• Türkiye'nin üslerini kullanarak ortadoğu'ya 131 Bin sorti yapan ABD'nin ve NATO'nun uçaklarına "Durun bir Dakika" deriz.
• Türkiye'nin halkını yoksullaştıran, işsizleştiren IMF'nin memurlarına "Durun bir dakika! Çıkın şu kapıdan dışarı" deriz.
• Biz kime "Durun Bir Dakika!" deriz. Türkiye'yi yıllardır AB'nin terbiye salonlarında eline ev ödevleri verip, yap şu ev ödevlerini diyen AB komiserlerine "Durun Bir Dakika!" deriz.

Bunları yapmazsak da yemin ediyorum ki bir saniye bile siyasetin içinde durmayız!"

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.