T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Neden oyumuzu bölüyorsunuz CHP'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz diyen AKP'li ..

(Kendileri vakti ile Milli Görüşü böldükleri halde "Neden oyumuzu bölüyorsunuz CHP'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz diyen AKP'li kardeşlerimize ....)

Değerli dostlar
Bu oyunu 1980 öncesinde oynadılar. Demirel yıllarca milleti "CHP'ye oy verirseniz komünizm gelir diye korkuttu. CHP ise "Aman irtica gelmesin diye. Çark aynen devam ediyor. Maksat bu milletin asıl evlatları Milli Görüş gelmesin.

2000 yılı Kasım ayında ve 2001 yılı Şubat ayında kiriz oldu. Kemal Derviş geldi. 15 günde 15 yasa, üretime kota, IMF'ye teslim edilen bir ekonomi. MHP'li hükümet Derviş politikalarını aynen onayladı. Derviş 2002'de CHP milletvekili oldu. AKP işbaşına geldiğinde bu politikaları aynen sürdürdü. 2004 bütçe müzakerelerinde CHP grubu adına konuşan Derviş "iyi gidiyorsunuz bende olsam aynısını yapardım" dedi.

Bu anlamda 3 parti arasında fark yok. 3'üde IMF'ci ,ABci ve ABDci. Sağcı ile solcu arasında fark yok. Peki siz bana söyleyin bu dümen suyuna neden giriyorsunuz. Solcu ile sağcı arasında fark ....

Bu horoz dövüşünün aleti olmayın, bu tahteravalli oyuncağına sizi de bindirmesinler lütfen. Bu tahteravallinin sahibi millet değil. Ulusaşırı güçler. Oyuncuları ise isimleri değişsede tarzları hiç değişmeyen figürranlar.



Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.