4 Mart 2009

(anadoluhaber) OĞLUNUZ ŞEHİT DEĞİL intihar etmiş !


OĞLUNUZ ŞEHİT DEĞİL intihar etmiş !
Elazığ'da 8 Eylül 2008'de PKK'lılarca şehit edildiği açıklanıp, resmi törenle defnedilen er Ali Yüksel'in ölümünden beş ay sonra aslında şehit olmadığı açıklandı. Ailesine kendisini öldürdüğü söylenen 21 yaşındaki Jandarma Er Ali Yüksel'in intihar ederken kullandığı mermilerle oluşan Hazine zararının karşılanması gerekip gerekmediğine Elazığ İl Jandarma Komutanlığı karar verecek.

04/03/2009

OPERASYONA GİDECEKTİ
8 Eylül 2008 günü Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Yarbay Metin Şimşek başkanlığındaki askeri bir heyet, Vergili Köyü'ne giderek Yüksel ailesinin kapısını çaldı. Heyeti gören aile, Elazığ'da asker olan oğulları Ali Yüksek'in öldüğünü anlayarak feryatlar etti. Ali, bir gün önce arayarak operasyona gideceklerini söylemiş ve helallik istemişti.
 

--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.