23 Mart 2009

(anadoluhaber) PROF.DR NUMAN KURTULMUŞ YILIN SİYASETÇİSİ SEÇİLDİ

Kurtulmuş’a yılın siyasetçisi ödülü

Gönderen: admin Tarih: Mart - 22 - 2009

gfbejpmb

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Meclis Haber ve Time dergileri tarafından Yılın Siyasetçisi seçildi. Seçim mitingleri dolayısıyla Ankara dışında olan Kurtulmuş’un ödülünü, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan aldı. Bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile dikkat çeken Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi, 6. yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. İki derginin internet adresine gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını belirledi.

Yılın ‘en’leri seçildi
Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenler unutulmadı. Yapılan oylama sonucunda, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Yılın Siyasetçisi seçilirken, Yılın Devlet Adamı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yılın Bakanı olarak da Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu seçildi. Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ödül töreni Akar Internatıonal Hotel’de yapıldı. 6. yılında yılın En’lerini seçen derginin ödül töreninde Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ödülünü, Genel Başkan Yardımcısı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan aldı. Ödül töreni bitiminde, ödüle layık görülen siyasetçiler, bürokratlar, belediye başkanları ve basın mensupları toplu olarak medyaya görüntü verdiler.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.