26 Nisan 2009

(anadoluhaber) Askerle Akredite Olanlar

ÇYDD ile Ordumuz arasındaki benzerliklere değinmeden geçilemezdi. Bu konu günlerdir kafamı kurcalamaktadır.

 

Ordumuz muydu, yoksa her ay düzenli Kiliseler Birliğinden barış alan Saylan mıydı ve onun yaveri ÇEV miydi? İslam'a karşı eylem ve söylemlerin odağı olanlar, önemli değildi.

 
Askeri okullarda, namaz muayenesi yapanların, ÇEV ve ÇYDD kapsamındaki okul öğrencilerine atılan çengellerin farkında değiller miydi?

 

Önemli olan bu çağdaş yaşam konusuydu. Asıl olan ülkemizde TC kurulalı beri uygulanmakta olan İslam Düşmanlığı sendromuydu. Bu İngiliz Churchill’in Komutanlara gösterdiği istikametle de örtüşmekteydi. Türkleri Kur’an’dan uzak tutmak. Kur’ansız Müslümanlığa giden yolda bütün İslam Düşmanları ve onların sivil kuruluşlarının Avrupalılarca desteklenmesi kaçınılmazdı. Hedefte Anadolu vardı, Anadolu eski hristiyan, bizans toprağıydı, geri alınmalıydı. Harcamaların, bağışların lafı mı olurdu, ne önemli vardı. İşbirlikçi bulmak kolay mıydı? Bulmuşken, hedefe varmak içinde herşey mübahken haçlı seferlerinden ve büyük bir savaşta Türkleri de yenememişken kaleyi içten fethetme imkanı da böylece doğmuşken, Türkan Ablaya kurban olsundu misyonerler....

 

Askerle uyuşanlar veya askerlerin uyuştukları arasındaki benzerlikleri tek tek saymaya gerek görmeden azıcık din konusunda ki güncel haberleri takip etmek veya halk içinde konuşulanlara bakmak yeterlidir.

 

HASAN AHMET EVLİYAOĞLU yazdı

DEVAMI>>>


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.