T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) BBP helikopteri kazasında kafa karıştıran gelişme


BBP helikopteri kazasında kafa karıştıran gelişme
 

   

 Tarih : 26.04.2009 - 08:56:46


CIAnın resmi sitesinde ölüm demek olan die yerine, başkası tarafından öldürülme anlamındaki kill ifadesi kullanıldı...

 

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın (CIA) resmi internet sitesinde yer alan bir ifade, Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Helikopter kazasına sitesinde yer veren CIA, Muhsin Yazıcıoğlu için 'öldü' anlamına gelen 'died' yerine 'öldürüldü' anlamına gelen 'was killed' ifadesini kullandı.

SİYASİ PARTİLERLE İLGİLİ NOTLAR

CIA'nın resmi internet sitesinde şu ifade kullanıldı: "Grand Unity Party or BBP; note - Mushin YAZICIOGLU, former leader of the Grand Unity Party was killed in an March 2009 helicopter crash." Sitede yer alan ifade için Prof. Dr. Mahir Kaynak, "İngilizce de trafik ve uçak kazası gibi olaylarda da 'die' yerine 'kill' ifadelerinin kullanıldığına dikkat çekti. Buradaki ifadelerden suikast anlamının çıkarılamayacağını söyledi.

Yok denilen GPS bulundu hafıza kartı kayıp

Ulaştırma Bakanlığı'nın kazadan sonra aradığı ancak bir türlü bulamadığı GPS cihazını BBP'nin yurtdışından getirttiği ekip buldu. Ancak bu kez de GPS cihazının hafıza kartının kayıp olduğu ortaya çıktı. Bulunan GPS cihazının çok gelişmiş bir model olduğunu belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi, "Bulunduğunuz yerin tam noktasını gösteren bir cihaz. Maalesef GPS aletinin hafıza kartı kayıp. 'Yok, bulamadık, arayacağız' filan diyorlar." ifadelerini kullandı.

 
DEVAMI>>>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.