21 Nisan 2009

(anadoluhaber) Coca Cola Gazeteleri:Zaman ve Yeni Şafak!

Satılmışlığa Kapağı Aç

 

Daha dün Gazze’ye Yahudi vururken birileri timsah gözyaşı döküyordu, savaşın sıcaklığından meselenin o anki hassasiyetinden bu tiplere “kesin sesinizi satılmışlar parayı basan sizi satın alır” diyememiştik. Günler geçti fakat dün gibi hafızalarımız da sıcaklığını koruyan ve unutulması unutturulması bile ihanet olan bir dava “Filistin”. Yanında olanlar samimi Müslümanlar birde samimi gözüküp de parayla satın alınacak sahtekârlar, amiyane tabirle böylelerine ne denir takdirlerinize bırakıyorum.

 

Müslüman’ı vurmak için sende bir kurşun ver reklâmı da diyebiliriz.

 

Obama Türkiye’ye geldi İslâm düşmanı değiliz, Müslüman'larla savaşmıyoruz dedi ve Müslüman Afganistan’daki Taleban’ın kahramanlarına karşı savaşması için Mehmedçik Afganistan’da görev almalıdır dedi. Bizim içimizde ki satılmışlar hemen Obama’nın bu laflarına atladı falan diyen oldu filan diyen oldu. Obama’nın açımlının bir tezahürü olarak görülebilecek bir reklâm. Yazıklar olsun Müslümanların içinde ki bu hain güruhu destekleyenlere. Ergenekon Operasyonlarından yazacak başka bir şey bulamayan bu iki gazete, sayfalarını doldurmak için ve bu işten de karlı çıkmak için satılmışlar kadrosunda ki yerlerini sağlamlaştırmışlar.

 

Amerikalı bir yetkilinin artık Türkiye’de ABD çıkarlarına hizmet edecek kadrolar yetişmiştir sözünü hatırlattı bize bu reklâm.

 

Ey Filistin’in, ey mazlumların rabbi olan Allah’ım zalime çanak tutan senin dininden gözüken bu köpeklerin ellerini kurut. Gündüzlerini geceye çevir, Kahhar ismini yüzü suyu hürmetine bunları kahret yarabbi… Hafızalarımız da canlı canlı duran Filistin’li sabilerin parçalanmış cesetleri ve “mutluluğa kapak aç” reklâmı.

 


Coca Cola Gazeteleri:Zaman ve Yeni Şafak!


Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri dünkü sayılarının arka kapağında şok bir reklama yer verdi.Hemde Tam Sayfa.

21/04/2009

Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra dün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı. 

Zaman zaman yaptıkları yayınlarla Coca Cola`nın arkasında İsrail`in olduğunu ve Coca Cola`ya verilen paranın Filistinlilere mermi olarak döndüğünü savunan bu iki muhafazakar ! gazete, tam sayfa Coca Cola reklamı yayınladı.

Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı yayınladı. Reklamın sloganı olarak belirlenen “mutluluğa kapak aç” cümlesinin büyük puntolarla yazıldığı reklamda COCA COLA’nın satışlarının düşmesini önlemek için propaganda içerikli birçok cümle de reklam metni içinde kullanıldı.

Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: Ajans7/24


http://anadoluhaberim.com/haber_detay.php?haber_id=1955


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.