14 Nisan 2009

(anadoluhaber) DTP' YE Şafak Operasyonu 70 Gözaltı!

DTP' YE Şafak Operasyonu 70 Gözaltı!
13 ilde PKK bağlantılı 90 adrese düzenlenen operasyonda DTP Genel Başkan Yardımcısı Selma Irmak da gözaltına alındı. Selma Irmak'ın dışında 2 Genel Başkan Yardımcısının daha gözaltına alındığı öğrenildi.

14/04/2009

Diyarbakır'da eski DTP'lilerin evi dahil 27 ev basıldı. Operasyon 13 ilde sürüyor. Şu ana kadar 70 gözaltı var. Öcalan'ın eski avukatları ve çok sayıda DTP'li de gözaltında.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde aralarında DTP'li eski yöneticilerin evlerinin de bulunduğu çok sayıda noktaya operasyon düzenlendi. 13 ilde gerçekleştirilen operasyonlar PKK'nın şehir yapılanmalarına yönelik. Operasyonun 1.5 yıldan beri planlandığı belirtildi... Şu ana kadar 70 gözaltı var.


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.