18 Nisan 2009

(anadoluhaber) ERGENEKONUN teskilatlanmis oldugu pkk Kollari dtp deki 14 cü operasyonlar ve yakinda chp ve medyaya da sicrayacak mi?

Mahkemeye çıkan 24 kişi tutuklandı

Mahkemeye çıkan 24 kişi tutuklandı
Arşiv
DİYARBAKIR (A.A)
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan "terör örgütüne yönelik soruşturması" kapsamında mahkemeye sevkedilen 25 kişiden 24'ü tutuklandı.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınarak Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan Demokratik Toplum Partisi (DTP) genel başkan yardımcıları Kamuran Yüksek, Bayram Altun ve Selma Irmak'ın da aralarında bulunduğu 53 kişi savcılığa sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan 25 kişi tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bu kişilerden 24'ü "terör örgütü yöneticiliği" ile"yasa dışı örgüt üyesi olmak" suçlarından tutuklanırken, bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer 28 kişinin ise savcılıkta ifadeleri alınıyor.

18.04.2009

Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.