30 Nisan 2009

(anadoluhaber) ERMENİ DİASPORASI ve PROF.HALAÇOĞLU

DOĞRU YOL PARTİSİ

GENEL MERKEZİ

www.dyp.com.tr

 

BASIN BÜLTENİ :

 

            Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz’ün “Ermeni Diasporası ve Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof.Halaçoğlu” hakkındaki basın açıklaması :

 

         Sayın Prof.HALAÇOĞLU’na hemen KIRMIZI (DİPLOMATİK) PASAPORT verilmelidir.

 

         Ermeni Soykırı iddiaları karşısında ve gelinen noktada Türkiye yeni politikaları vakit geçirmeden uygulamaya koymalıdır.

 

         Ermeni Diasporasına karşı Türkiye tarihi gerçekleri bütün Dünya Kamuoyuna bildirmek için bir komisyon kurmalıdır. Bu komisyonun başkanlığına Prof Halaçoğlu getirilerek kendisine Büyük Elçilik statüsü ve Kırmızı Diplomatik pasaport verilmelidir.

 

Zira Sn.Prof.Halaçoğlu’nun Ermeni Soykırımı olmadığına dair açıklamalar yapması ve bazı ülkelerde “Ermeni Soykırımı Yoktur” demenin suç olması sebebi ile hakkında yurt dışında soruşturma başlatılmıştır. Sn.Halaçoğlu tekrar yurt dışına çıkarak konu hakkında çalışma yapması durumunda gözaltına alınma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilecektir. Bu hususun engellenmesinin tek yolu Prof.Halaçoğlu’nun yurt dışına diplomatik pasaport ile çıkmasıdır. Ancak bu şekilde kendisini yabancı ülkelerdeki soruşturmalardan koruyarak çalışmalarına devam edebilir.

 

         Ayrıca bütün dünyaya yayın yapan televizyon kanallarımızın Türkiye’nin tanıtılması ve gerçeklerin ortaya konarak yanlış bilgilerin ortadan kaldırılması için günde 15 er dakikalık İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Rusca, Çince yayın yapmasının kanuni düzenleme altına alınması lazımdır.”

 

 

YENİ GENEL MERKEZ ADRESİMİZ : Hanımeli sk.No:47 Sıhhiye, Ankara.

Genel Başkan Tel        : 0505 7814071

Genel Sekreter Tel      : 0532 5693434


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.