4 Nisan 2009

(anadoluhaber) Euro De Vizyonunu Görelim

Euro De Vizyonunu Görelim
70’li yıllar ‘aranjman’ dönemiydi. “Aman petrol, canım petrol, artık sana muhtacız petrol…”, “O benim dünyam, onunla nefes alan ve onunla yok olan…” gibi dizeler, yurt dışından ithal bestelerin üzerine yazılıp, plaklardan kulaklara yayılıyordu.

03/04/2009

70’li yıllar ‘aranjman’ dönemiydi. “Aman petrol, canım petrol, artık sana muhtacız petrol…”, “O benim dünyam, onunla nefes alan ve onunla yok olan…” gibi dizeler, yurt dışından ithal bestelerin üzerine yazılıp, plaklardan kulaklara yayılıyordu. Birkaç özgün isim ve beste olmasına rağmen (bu noktada Barış Manço ve Cem Karaca’yı anmadan geçemeyeceğim) yine de Garp kültürüne alışmaya çalışan Şark toplumunda, özenti ve kabullenme o kadar hızlıydı ki beste yapmaya vakit de, birikim de, altyapı da yoktu...
 


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.