26 Nisan 2009

(anadoluhaber) Genelkurmay Başkanı ya konuşmasın, ya da yalan konuşmasın


Genelkurmay Başkanı ya konuşmasın, ya da yalan konuşmasın
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.04.2009 - 10:47:45


Lütfü Oflaz Beyle yapılan kısa söyleşide son olaylara yorumlarını bulacaksınız.

 

- Lütfü Bey; Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un geçen salı günü düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor. Üstadım, nasıl değerlendiriyorsunuz Genelkurmay Başkanı’nın bu konuşmasını?

- Ne çok konuşuyor bizde Genelkurmay başkanları. Daha dört gün önce konuşan Genelkurmay Başkanı, önümüzdeki günlerde yine konuşacağını açıkladı. Genelkurmay Başkanı her konuşmasında Batılılaşmanın bayraktarlığını yapıyor ama, var mı Batı'da bizdeki gibi habire konuşan Genelkurmay başkanları? Üstelik de üzerine vazife olmayan siyasi konularda konuşan Genelkurmay başkanları? Batı'da Genelkurmay başkanlarının bırakın her hafta, her ay konuşmasını, yılda bir kez bile konuştuğunu duyan var mı? Hele de Batı'da bir Genelkurmay başkanının siyasi konularda konuşmasına imkan var mı? Hadi onu da bırakın, Batı'da Genelkurmay başkanlarının adını bile bilen var mı? Kaldı ki bizde bir Genelkurmay başkanı ille de konuşacaksa, önce sözlerine “Türkiye halkına bugüne kadar verdiğimiz rahatsızlıklar, çektirdiğimiz acılar için özür dileriz” diye başlamalı. Bugüne kadar yaptıkları askeri darbelerle halkın iradesini katlettikleri için, demokrasiyi, hukuku, insan haklarını katlettikleri için, suçsuz insanları katlettikleri, hapislerde çürüttükleri için Türkiye halkından özür dileyerek başlamalı. Genelkurmay Başkanımız ya sözlerine böyle başlamalı ya da hiç konuşmamalı. Hele de hiç yalan konuşmamalı.

 

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.