28 Nisan 2009

(anadoluhaber) İslam Ülkeleri Bu Katlimamı Durdurmak İçin Hareket Etmeli;

İSLAM ÜLKELERİ BU KATLİAMI DURDURMAK İÇİN HAREKET ETMELİ;

 

 

 

            2008 senesinin son haftalarından beri Filistin topraklarında görülmemiş bir soykırım yaşanıyor.Hem de kendilerini! Demokrat, insan haklarının sorumlusu gören, arada bir demokrasiye ihtiyacı olan ülke çıkınca hemen onlara demokrasi ihraç etme, satma olayınca demokrasi ihraç eden (ABD) ve ileri uygarlıklar gibi ülkemizde sözde aydınların gibi ettikleri AB üyesi ülkelerin hiçbirinden bu katliama dur diyen bir baba yiğit çıkmadı. Çıkmazda. Çünkü ortak düşman İslamdır. Bu ortak  düşmana hep birlikte hareket veya yapılan her hareket varsa bizzat ya katılmak yada sesini çıkarmamak lazımdır.

 

            Peki bu ettikleri kendi dindaşlarına reva görülseydi dünyayı ayağa kadırır ekonomik ve askeri yıldırma harekete uygularlardı. Televizyonlarda sanki savaş filmi ediyorlarmış gibi gerçek savaş izliyoruz. Çocuklarımızın psiklojisi bozuluyor. Böylece gerçek savaşlar izliyoruz. Böylece bu programlar haber yayınları sayesinde bu yaşanılan katliamlar artık sıradan doğan olaylar haline geliyor.

 

            Başta çocuklarımız olmak üzere, başta din, ahlak duygusu merhamet din, ahlak duygusu kalkıyor, üzüntümüz bu katliamlara hiçbir şey yapamaz. Hükümet zaten bu duruma kesin bir tavır koyamıyor. Bunun en önemli sebebi Sayın Başbakanın “BOP Eş Başkanlığı” görevini yürütmesi. Sonuç olarak bu katliamlara ülkemiz olarak kısmen de resmi onay veriyoruz.

 

            Sayın Başbakan derhal bu BOP Eş Başkanlığı görevinden istifa emeli. Bir zamanlar Milli Görüş olduğunu hatırlamalıdır.  Bu gömleği çıkardığını söylemek kendisine manevi alanda neler kaybettirmiş olduğunun bir göstergesidir. Halkımızın BOP Projesi hakkında kesin bir bilgisi yoktur. Hatta içeriğini kesin olarakda kesinlikle bilmelidir. Bizler tekrar hatırlatalım   “BOP Projesi muharref Tevrat’taki büyük İSRAİL’i kurmak için planlanan ve  yavaş yavaş uygulanan bir projeden başka bir şey değildi.  İşin üzücü yanı bun projenin içine Türk toprakları da gimektedir.” Olayı kısaca özeti budur.

 

            Peygamber efendimiz  Aleyhisssalatu Vesselam “Hadis-i Şeriflerinde Müslüman Müslüman’ın din kardeşidir, ona zulmetmez, ona düşmanlık etmez buyurmaktadır. Bu ilahi emri hangi Müslüman ülke uygulamaktadır? İsterlerse hep beraber oradan ABD’yi ve Siyonistleri sürerler. Ama başlarındaki adamlar Tamamen ABD’nin ve katil Siyonistlerin peşinden dümen sularını takip etmektedir.

 

            Yapılacak iş hiç zaman geçirmeden; tüm Arap/Müslüman birliği toplayıp, TÜRİYENİN liderliğinde birleşip ortak bir stratejik/harekat planı hazılayıp müdahale etmelidir. Çünkü Osmanlının torunu bu görevi alıp yürütecek kabiliyet ve yetenektedir. Ama ne yazık ki sayın Başbakan böyle bir oluşuma sıcak bakmak kendisi bilgili olduğu halde yinede uygulanmasından uzak durmasıdır. “Dünyadaki kail Siyonist yahudilerden kendilerin yardımcı olmalarından dolayı en çok tebriği ve madalyayı kendisi almıştır. Müslümnlara sırt çevirmek olmaz. Ayeti Kerime’de buyurulduğu gibi” Biz hakkı Batıl’ın üerine fırlatırız, oda onun beynini darmadağın eder” buyurmuşlardır. Hak daima galip gelecektir. Bu yüce yaratanın bir vaadidir.

 

            İki Müslüman grup savaşırsa aralarını düzeltmeli. Bir taraf savaşmaya devam ediyorsa o zaman o Müslüman ülkeye müdahale edip barış/sulh sağlanmalıdır. Hele birde düşman kafir olurda  siz düşünün. O mütecaviz devlet hemen istenilen AB’nin ABD’nin, kail siyonistlerin  (Afları dikate alınamaz) Böyle yapmazsak karşı taraftaki kafir azar daha mütecaviz olarak katliamlarını cinayetlerini sürdürür.  Yapılacak  şey hep birlikte tüm dünya Müslümanlarının birleşip bu katliama son vermesidir.

 

Selam saygı ve dualarımla;

 

Yakup MUSA

 

28.04.2009


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.