6 Nisan 2009

(anadoluhaber) MUSTAFA KEMAL GERİ DÖNÜYOR... www.habercagi.com.. Mustafa Kemal return back

MUSTAFA KEMAL GERİ DÖNÜYOR... www.habercagi.com.. Mustafa Kemal return back

www.habercagi.com

http://www.habercagi.com/habergoster.asp?id=1637

 

sağ olsunlar bilim adamları öncelikle tarihteki büyük isimleri yeniden canlandırmak gibi güzel bir proje önermişler.

 

            Şimdi diyeceksiniz ki hadi canım.

 

            Yok hakikaten geri dönüyor. Bilim adamlarına teşekkür etmemiz lazım, hakikaten bir mucize olacak ama esasen bunu dillendirmeyen medyamız ve siyasilerimiz varken neden korktuklarını anlamak zor değil. Koyun kopyalanalı biliyorsunuz yıllar oldu. Bunca zamanın sonunda sorun çıkmadığı için, insan klonlamaya müsaade eden bir ülke bulundu. Ve ilk denek 5 yaşındayken kaybettikleri kızlarını yeniden hayata döndürmeyi kabul eden bir aile.

 

            Ve hemen diyeceksiniz bunun Mustafa Kemal ile ne alakası var. İşte bu noktada sağ olsunlar bilim adamları öncelikle tarihteki büyük isimleri yeniden canlandırmak gibi güzel bir proje önermişler.

 

            Ben şimdiden hazırlandım bile.

 

            Neye diyeceksiniz.

 

            Mustafa Kemal Atatürk geri dönünce çok iş olacak çok. E bu vesile ile de en azından bu kelime oyunlarıyla Atatürk ün ne olduğunu olmadığını tartışan birçok isme en güzel cevabı verecektir. Tarih konusunda herkesin birleşeceği ortak nokta şu ki, tarihte hep en çok takdir gören isimlerden biri olan Mustafa Kemal tabi ki ilk yeniden doğması gereken kişidir.

 

            Bu vesile ile de Dünya ya meydan okuyup bütün liderleri ayağına getirten ulu önderin kurduğu partinin ve sonrasında kurulan partilerin hepsinin Avrupa ya ve Dünya ya köle olmaları gerektiği yerde dışarıya olan bağlarını koparamamaları, dik duramamaları bu sonuçları doğurdu. Ne demek bir ülkenin düşmanıyla el ele tutuşmasını mecbur kılmak, dünya da uygulanmayan ne kadar kural ve ceza varsa Türkiye ye vermek, bir tane televizyon yayınını durdurmak için hiç hak etmeyen birine Nato başkanlığını vermek. Nato bilindiği gibi dünya güvenliğini barışını korumakla yükümlü, ama burada bahsedilen kişi dinlere saygısını Hz. Muhammed e yapılan karikatürlere ve yazılara yaptığı yorumlarla göstermiş birisi. Bu isme hayır dediğimizde şu görüldü, biz oraya üyeyiz ama kararları biz vermiyoruz. Bizim için bile kararları, başkaları veriyor. Bu nasıl oluyor demeyin çünkü bizde anlamıyoruz. Muz cumhuriyeti konusunda 2 kere düşünmeye başladım şimdiden.

 

            AB konusunda bizi tehdit eden sayın bakanlar ve danışmanlar istedikleri oyu aldılar ama unutmasınlar ki Mustafa Kemal dirildiğinde bir daha böyle bir saygısızlığı yapamayacaksınız. Tek korkum dağılan AB’nin parçalarının hala bize muhtaç olması. Üretimi olmayan açlık sınırında yer alan bir AB var önümüzde, her şeyleriyle bize bağlılar. Yaşamlarının sürebilmesi için esas gücün şu anda nasıl ki bağımsız Çin olduğu gibi bizimde dışarıya rest çekebilmek için hakikaten monşer edebiyatını bırakmamız gerekiyor.

 

            Sol içinde sağ içinde 550 si içinde aynı düşünceleri söylüyoruz. Madem Türkiye’yi koruyamayacaksınız, gerektiğinde rest çekemeyeceksiniz ne diye göreve talip oldunuz, tek amacınız halkın sırtından mevki makam sahibi olmak değilse bunu kanıtlamanız lazım.

 

            Unutmayın gün geçtikçe teknoloji gelişiyor. Mustafa Kemal yeniden hayat döndüğünde ona bunu anlatabilecek cesaretiniz yoksa şimdiden istifanızı hazırlayın ve onu kurtarın yada korkunuz yoksa bu konuda sizde yardımcı olun. Bir an önce uyansında görsün bu günkü ülkemizi. Biz gençler bekliyoruz. Sizlerde bekleyin…

 

Hadi siyasiler sizde hükümetteki ağabeylerimiz bir an önce dünyanın en büyük isimlerinden biri olan Mustafa Kemal’i el birliğiyle uyandıralım. 2010 yılında bu ekonomik krizin AB kaynaklarını tükettiği gerçeğini unutmayın. 2010 yılının kısmet ise haziran ayında bu tartışmaya gerek kalmayacak AB dış baskılara ve içerdeki ekonomik bunalıma dayanamayarak parçalanacak. Zaten bir çok devlet kendi para birimini kullanabilmek için başvuruda bulundu. Gerisini de bekliyoruz.

 

Kimsenin kötülüğü için dua etmemek lazım ama bu insanlar geçmişlerini unutmuş yalancı romantikler.

 

Bizden öğrendikleri bilim ile bir noktaya gelen, biz tuvalet kullanırken halen ağaç kabuğu kullandıklarını unutan, dürüstlüğümüz ile nam salmış bir milletiz. Bize atılan bu kadar suç, nerdeyse katliamcı bir ülke olarak Kızılderili sinden Cezayirli sine, Bosnalılara kadar nerde ne varsa hepsini biz katlettik zaten sizlere göre ama unutmayın ki…

 

İngilizler Fransa’yı işgal ederken yolda bütün köyleri katledip erkekleri kazıklara oturtup, kadınları da öldürüp cesetlerine tecavüz etmediler mi?

 

Fransızlar Cezayir’e girdiklerinde öldürmedikleri insan kaldı mı?

 

Sırpların Hollanda askerlerinin gözleri önünde kameraların önünde binlerce masumu katletmediler mi?

 

Bunları belki şu anda zayıf siyaset anlayışı sebebiyle herkese yutturabilirsiniz ancak unutmayın ki başınıza gelenler geçmişinizde kiler geleceğinizin aynasıdır.

 

Mustafa Kemal gel be Atam gel!!!

 

Kısa zamanda aramıza dönmeni diliyor ve bu dünya düzenine sen ne çok lazımmışsın diyorum. Cesareti olan siyasetçilerimiz de lütfen destek olsunlar da Atamız çabuk uyansın.
 

 

Kaynak : HARUN AKDENİZ
 


--
İbrahim AKIN
www.habercagi.com

Çağımızda Haber de Yeni Bir Çağ

www.habercagi.com

Güncel ve özellikli haberler için



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.