3 Nisan 2009

(anadoluhaber) OBAMA GELİYOR-SUÇ ORTAKLIĞINA HAYIR-

OBAMA GELİYOR

-TÜRKİYE ABD ÜSSÜMÜ OLUYOR?

Kategori: DUNYA
Uzmanlar, ABD'nin Afganistan'ı gösterip Pakistan'ı vurabileceği uyarısında bulunuyor. Türkiye ise tam bir Amerikan üssüne dönüştürülmek isteniyorABD Başkanı Barack. H. Obama'nın Türkiye'ye ziyarette bulunacağının, ABD'nin Afganistan'a yönelik yeni planını açıklamasından hemen sonrasına denk gelmesi kafalarda soru işareti bırakıyor.

Suç Ortaklığına Hayır!

Kategori: GUNCEL
Özgür-Der ve İLKAV, 5 Nisan'da Türkiye’ye gelecek olan ABD Başkanı Obama’yı protestoyla karşılama çağrısında bulundu: Afganistan’da daha fazla kan isteyen Obama’nın planları 4 Nisan Cumartesi İstanbul'da; 5 Nisan Pazar günü de Ankara'da protesto edilecek.

Obama'nın çantasındakiler

ABD'de siyasi ve ırki bir devirme imza atan siyasi başkan Obama önümüzdeki hafta Türkiye'ye geliyor. Peki ama neden? sorusuna cevap arıyorsanız. Bu kitaba bakın...Obama Türkiye’ye neden geliyor?

..

--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.