29 Nisan 2009

(anadoluhaber) Obama'nın el sıkıştığı adam domuz gribinden öldü

Obama'nın el sıkıştığı adam domuz gribinden öldü

WASHINGTON - - Meksika Ulusal Antropoloji Müzesi ve direktörü 64 yaşındaki Felipe Solis Olgin, ABD Başkanı Barack Obama ile tokalaştıktan sonra hayatını kaybetti. Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında 10 gün önce Meksika'yı ziyaret eden ABD Başkanı Barack Obama'da domuz gribi semptomlarına rastlanmadığı, bu yüzden test yapılmasına gerek görülmediği kaydedildi. 

 

OBAMA'DAN AÇIKLAMA: "ALARMA GEREK YOK" 
ABD Başkanı Barack Obama, Amerikalı yetkililerin ülkedeki domuz gribi vakalarını yakından izlediğini, ancak alarma yol açacak bir sebebin olmadığını söyledi. Obama, Ulusal Bilimler Akademisi'nin toplantısında yaptığı konuşmada, domuz gribiyle ilgili olarak, "Bu açıkça endişe nedeni ve yüksek seviyede tetikte olmayı gerektiriyor. Ancak alarm nedeni değil" dedi. ABD Başkanı ayrıca Amerikan halkının, Washington yönetiminin bu konuda ne yaptığıyla ilgili olarak düzenli ve sıklıkla bilgilendirileceğini kaydetti. 

100'DEN FAZLA ÖLÜ 
Küba, Meksika'da 100'den fazla kişinin ölümüne neden olduğu sanılan domuz gribi nedeniyle bu ülkeye ve bu ülkeden Küba'ya yapılan uçuşları sınırlıyor. Hükümet açıklamasında, Küba'da domuz gribi vakasının görülüp görülmediğine ilişkin bilgi verilmezken, Meksika'dan Küba'ya ve Küba'dan Meksika'ya yapılan uçuşların önlem olarak sınırlandırılacağı belirtildi. Havana-Meksiko ve Havana-Cancun arasında günde birkaç sefer yapılıyor.

http://mirzaforum.lefora.com/2009/04/27/domuz-gribi/page1/



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.