T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Obama'nın "Ruhban Okulu" Sevdası


Obama’nın “Ruhban Okulu” Sevdası
Resmi ziyaret çerçevesinde Türkiye'de bulunan ABD Başkanı Barack Obama, İstanbul'da dini liderlerle bir araya geldi. Bu görüşmelerde dikkat çeken en önemli nokta Fener Rum Patriği Bartholomeos'un bulunmayışıydı.

07/04/2009

Dini liderlerin temsilcileriyle görüşen Obama bir araya gelirken, Fener Rum Patriği'ne ayrıcalık yaptı. İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, Türkiye Ermeni Patriği Mesrob Mutafyan'ın vekili Aram Ateşyan ve Süryani Metropoliti Yusuf Çetin'i kabul eden Obama, Fener Rum Patriği Bartholomeos ile yalnız görüşmeyi tercih etti. Obama, Fener Rum Patriği Bartholomeous ile  baş başa görüştü. Basına kapalı olarak yapılan bu görüşmede Heybeliada Ruhban Okulu meselesinin gündeme geldiği öğrenildi.

DEVAMI>>>
--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.