30 Nisan 2009

(anadoluhaber) Sınıf Öğretmenleri Zirvesi: Sonuçlari ve Bildirileri İndirebilirsiniz

İGEDER’DEN SINIF ÖĞRETMENLERİ ZİRVESİ

sinif.jpg

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER)’nin düzenlediği Sınıf Öğretmenleri Zirvesi 25 Nisan 2009’da Çamlıca Sabahattin Zaim Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. İGEDER yönetim kurulu başkanı Sinan AYDIN’ın açış konuşmasıyla başlayan zirvenin “Örnek Ders İşlenişi ve Müzakeresi” adlı iki oturumunda yedi bildiri sunuldu. Sınıf Öğretmenleri Zirvesi öğleden sonra Prof. Dr. Selahattin TURAN’ın, Sınıf Öğrenmelerinin İyileştirilmesi adlı konferansı ve takip eden iki Çalıştay’la sona erdi.

Sınıf Öğretmenleri Zirvesi’nde sunulan bildirilerin ve konferansın metinleri / sunuları ile çalıştayların sonuçları www.igeder.org.tr adresinden yayınlanmaktadır. Kısa zamanda zirvenin video görüntüleri de İGEDER’in sitesinden yayınlanacaktır. Zirve sonuçlarının yakın zamanda kitaplaştırılıp piyasaya arzedilmesi beklenmektedir.

Katılımcıların sunduğu bildiriler şunlar oldu:

İsmail GÜNDAY, Bulmaca Yöntemiyle Kavram Öğretimi,

Melek ERKEN, Ahlâk Eğitiminde Empatinin Yeri ve Önemi,

Mehmet Çağrı GÖK, Deney ve Etkinliklerle Maddeyi Tanıyalım,

İsmail Soner UNAN, Matematik Öğretiminde Görsel Materyallerin Kullanımı,

Mehmet Salih YAŞAR, Silgisiz Eğitim,

Hüseyin AKAR, Eğitimde Farklı Uygulamalar,

Ayhan SERT, Fıkralarla Matematik Öğretimi,

Katılımcılar tebliğlerini sunduktan sonra Üsküdar Belediyesi’nin ikram ettiği öğle yemeği arası verildi. Yemek sonrası Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin TURAN’ın, Sınıf Öğrenmelerinin İyileştirilmesi adlı konferansı ilgiyle izlendi. Konferans sonrasında “Sınıf İçinde Öğrenci Davranışlarının Yönetilmesi” ve “Eğitimde Teknoloji Kullanımının Faydaları ve Sorunları: Akıllı Tahta, Projeksiyon Örneği” konulu üç ayrı salonda çalışma grupları oluşturulup yeni uygulamalar paylaşıldı.

Zirveye, İstanbul dışında Balıkesir, Kayseri, Ankara, Gaziantep, Kocaeli gibi illerden katılan yüz kadar öğretmen katıldı. Program sonunda yapılan değerlendirmede zirvenin öğretmenler üzerinde büyük bir heyecan oluşturduğu gözlendi. Sınıf Öğretmenleri Zirvesi okunan sonuç bildirisi ile sona erdi.

İGEDER’in düzenlediği öğretmen zirveleri sınıf öğretmenleri zirvesinden sonra 23 Mayıs 2009’da düzenlenecek olan Türkçe / Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi ile devam edecek. Ayrıca İGEDER’in gönüllü çalışmalarına katılmak isteyenler de internet sitesinden izleyebilirler.

                
 
TÜRKÇE / EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİ ZİRVESİNE BEKLİYORUZ...
 
sinif.jpg
 
 
IGEDER Gonullu Ogretmen Zumreleri tarafindan olusturulmus bulunan mail gruplarina uye olarak branslar icindeki dokuman ve materyal paylasimindan siz de istifade edebilirsiniz. Zumrelere uye degilseniz, bekliyoruz...
 
Ayrica www.igeder.org.tr sitemizde butun branslara yonelik materyal ve dokuman yuklenmeye baslamistir. Siz de dokumanlarinizi gonderebilir, sitemizdeki mevcut dokumanlardan istifade edebilirsiniz.
 
Siteye dokuman gondermek ve siteden indirmek icin;
 
 
 
Zumre Mail Gruplarina Uye olmak icin asagidakilerden birini seciniz:
 
 
 
--
Gökhan Erenoğlu
Marmara İlahiyat 98
DKAB Öğretmeni
İstanbul

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.