20 Nisan 2009

(anadoluhaber) WG: ((HER ŞEY VATAN İÇİN)) yılmaz dikbaşın yazısı sesimi çıkarmadım

Sürec.. Susmamayi gerektirmektedir.

----- Weitergeleitete Mail ----
Von: Ömer Öztürkmen <alb.ozturkmen@gmail.com>
An: karaharpokulu1979@googlegroups.com; ne_mutlu_turkum_dyene@googlegroups.com; turkiyekitaptoplulugu@yahoogroups.com
Gesendet: Montag, den 20. April 2009, 12:53:41 Uhr
Betreff: ((HER ŞEY VATAN İÇİN)) yılmaz dikbaşın yazısı sesimi çıkarmadım



---------- Forwarded message ----------
From: add antalya şubesi <addantalya@gmail.com>
Date: 18.Nis.2009 11:27
Subject: yılmaz dikbaşın yazısı sesimi çıkarmadım
To:

                             SESİMİ ÇIKARMADIM

 

Nazi Almanya'sında papaz Martin Niemöller'in günlüğünden:

"Önce sosyalistleri topladılar, sesimi çıkarmadım; çünkü ben sosyalist değildim. Sonra sendikacıları topladılar, sesimi çıkarmadım; çünkü sendikacı değildim. Sonra Yahudileri topladılar, sesimi çıkarmadım; çünkü Yahudi değildim. Sonra beni almaya geldiler; benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı."

 

Yukarıdaki söylemi güncelleştirip, bugünkü durumumuza şöyle dönüştürdüm. 

 

 

Önce Petkim, Tüpraş, Seka, Sümerbank ve Tekel başta olmak üzere tüm yer altı ve yer üstü varlıklarımızı yok pahasına toplayıp götürdüler, sesimi çıkarmadım. Çünkü, 'Özelleştirmenin güzelleştirme' olduğu yalanına inanmıştım.

Sonra AB ülkelerine gümrük duvarlarımızı indirdiler, yalnız sanayi ürünleri değil, yediğimiz, içtiğimiz, etimiz, sütümüz, buğdayımız ve yoğurdumuz da dışarıdan gelmeye başladı, sesimi çıkarmadım. Çünkü, 'dışa açılma' ve 'küreselleşme' söylemlerine kanmıştım.

Sonra tohumumuzu da elimizden aldılar, genetiği değiştirilmiş, içine kim bilir ne tür hastalıklar yerleştirilmiş kısır tohumları Hollanda'dan ve Siyonist İsrail'den almaya başladılar, sesimi çıkarmadım. Çünkü, devletin en tepesindeki sorumlu kişinin de bu uygulamayı onaylamasına aldanmıştım.

Sonra milyonlarca işsizi ve sokaklarda yatan evsizleri olan Hıristiyan AB, bizim Sivil Toplum Örgütlerimize, Belediyelerimize, Üniversitelerimize ve Medyamıza bol keseden Avro'yu hibe olarak dağıtmaya başladı. Bize karşı açıkça düşmanlık duyguları besleyenlerin ve bizi hiçbir zaman aralarına almayacaklarını en yetkili ağızlarından duyuranların neden bizlere karşılıksız para verdiğini sorgulamadım, kim kime karşılıksız para verir diye sormadım. Çünkü, bu hibeleri cebe indiren Truva Atlarının hiç utanmadan uydurduğu, 'bu hibeler içinde Devletimizin de katkısı var' yalanına inanmıştım.

Sonra vatan topraklarımızın yabancılara satışı başladı; Fransızlar, İtalyanlar, Yunanlılar ve Siyonistler en verimli tarım topraklarımızı göz göre ele geçirdiler, 'Toprak Vatandır Satılamaz' diye isyan etmedim. Çünkü, bütün bunların 'demokrasi', 'azınlık haklarına saygı' ve 'Uygar Batı'yla bütünleşme' gereği olduğunu söyleyenlerin çıkardığı, kulakları patlatan uğultudan ürkmüştüm.

En sonunda, 'Ne ABD ne AB, Tam Bağımsız Türkiye' diye haykırınca beni almaya geldiler; ancak benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı.

 

Yılmaz Dikbaş

14 Nisan 2009 

dikbas@kalinka.com.tr

www.kalinka.com.tr    




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.