T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Yüksek gerilim çevremizi sardı!

Yüksek gerilim çevremizi sardı!
Çatışmalar...Ayaklanmalar...Gösteriler...Neler oluyor?Son günlerde Türkiye’nin kuzeyindeki geniş coğrafyada çatışmalar, askeri, siyasi ve toplumsal gerginlikler alevlendi. Kadife devrimlere karşın istikrarın bir türlü sağlanamaması ve demokrasinin çok yavaş yerleşmesi sürekli sorun üretiyor

11/04/2009

Türkiye’nin yanı başında, Gürcistan’dan Azerbaycan ve Moldova’ya, Türkmenistan’dan Ermenistan ve Ukrayna’ya uzanan geniş bir coğrafyada değişik nedenlerle çatışmalar, askeri, siyasi ve toplumsal gerginlikler yaşanıyor. Bazı eski Sovyet cumhuriyetlerindeki sarsıntılı sürecin nedeni, bağımsızlıklarını kazanmalarının üzerinden geçen 20 yılda iç dengelerin ve istikrarın hâlâ sağlanamamış olması ve demokrasinin yerleşmesinin uzun sürmesi.
 


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.